Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 10 April 2014

Serius : Winnie Harlow, Supermodel Antarabangsa Yang Mempunyai Penyakit Kulit Vitiligo (12 Gambar)

Winnie Harlow, Supermodel Antarabangsa Yang Mempunyai Penyakit Kulit Vitiligo.
Winnie Harlow atau lebih dikenali sebagai Chantelle Winnie adalah seorang supermodel yang mempunyai penyakit kulit Vitiligo. Kulitnya kelihatan berbeza pada warnanya kerana sesetengah bahagian kulitnya telah mati serta tidak berfungsi lagi. Namun ini semua tidak menghalangnya untuk terus menceburi dunia modeling. 

15 comments:

Budak jahat said... Best Blogger Tips

first

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni interracial ker?? selamat kembali admin ASG...

Ada Nama said... Best Blogger Tips

ini panau la....

Ada Nama said... Best Blogger Tips

gmbar no3 nmpak puting dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini barula gabungan negro dan kulit putih!!! err puting sebelah pink sebelah cokelat ker???

Raja Anon Utara said... Best Blogger Tips

di badan awek negro... terdapat tompok-tompok taik unta...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kusta ke ni?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kusta abah kau?
nenek kau tak ajar ilmu kedoktoran ke masa mak kau bunting dulu ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sensasi senarai top 20 wanita yang SEKSI http://bit.ly/1hzsDNR

mohd syafit said... Best Blogger Tips

Cuba tgk yg ni kawan2..saya tgk n register tanpa melibatkan no acc ke ape ke..cuma register nama n add n email je...Jana income rm900.00 sehari tanpa modal Tuan/Puan, drpd kita berfb @ berwechat @ whtsapp tk dpt hasil.. apa kata sambil2 tu kita buat income nk? Sy nk kongsi 1 program dr US yg boleh buat income sampingan. Free registration tiada apa2 bayaran dikenakan. Tiada tipu muslihat (kalau anda rasa program ini menipu.. anda tk rugi apa2 pun, anda tk keluar modal pun kan?) Tk perlu cari org.. tk perlu beli atau jual barang. Syarat kelayakan: Anda ada fb @ whtsapp @ wechat dan tau guna komputer sikit2. Apa saja termasuk twitter dan laman sosial lain. Anda hanya perlu open link dibawah dan register sebagai member. Lepas register anda terus dapat usd25 � 3.4= rm85.00.. lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. Apa lg, anda copy link anda sendiri dan copy ayat2 sy ni dan paste kat fb, twitter dan sebagainya. Setiap org yg buka link anda, anda akan terima ganjaran usd10 � 3.4= rm34.00, mudahkan? Duit anda boleh pilih, samada duit masuk ke acc bank atau cek akan diposkan ke alamat rumah anda. Register percuma...sila click link dibawah..http://tasks4job.com/?refer=124786

Anonymous said... Best Blogger Tips

mat sapit atas ni bangang!

- Ada Nama

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni sopak la lahabau..

KERNA AKU DAH TERKENA said... Best Blogger Tips

BENDA NI PENIPU! IT'S A SCAM.BILA KO DAH PENUH KUMPUL DUIT SBANYAK 300USD DIA AKAN SURUH ISI SURVEY, BEFORE BOLEH CASH OUT.TAPI SURVEY X BOLEH ISI.KERJA YANG SIA-SIA.

Anonymous said... Best Blogger Tips

cpt2 sp nak fuck i sile kol asap.. i bosia klang lame.. tiptop
0172125670

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mula Segera Hari Ini - Daftar Sekarang - RM90 per email

Kami Menawarkan Kerja Pengurusan Email
Berkerja Hanya di Rumah
Anda Tentukan Sendiri Berapa Bilangan Email
Klik Di Bawah Untuk Bermula Hari Ini

-> Bayaran: RM90/sehari
-> SMS Puan Masnah 0127473549
-> http://bozzv6.net/pengurusemail9076

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...