Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 26 February 2014

Serius : Rakyat Tokyo Yang Terlampau Penat Tertidur Atas Jalan Semasa Berjalan (7 Gambar)

Rakyat Tokyo Yang Terlampau Penat Tertidur Atas Jalan Semasa Berjalan.
Semasa bercuti ke Tokyo, seorang jurugambar Adrian Storey telah menangkap gambar manusia tertidur di atas jalan raya atau lorong. Yang peliknya adalah mereka ini bukan tidak memiliki tempat tinggal kerana semua berpakaian kemas seperti sut kerja dan memegang fail kerja. Mereka ini semuanya baru kembali dari tempat kerja dan kepenatan selepas 12 jam kerja tanpa henti.  

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Peeeeeerrrrrrtamaxxxxxxxxxxxxxx!!
-nicky ajis-

tenthang dhia... said... Best Blogger Tips

kenapa dan mengapa?

Anonymous said... Best Blogger Tips

kata kat Jepun mewah dan senang tak mcm kat sini....org mabuk kot ni..

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

AKu pun pernah gak tertido cam ni. Kat opis..... penat sangat tengok bola piala dunia :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini gambar balik kerja aku x heran..di malaya lagi teruk, tengah keje kamera kiri kanan pun boleh tido...x caya tgk di parlimen

fidot said... Best Blogger Tips

Ini penat ke mabuk

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini gambar betul la bangang!
lain kali jgn mcm katak bawak kotak!

-Critiz

Anonymous said... Best Blogger Tips

gmbar mula2 tu Johan

Anonymous said... Best Blogger Tips

itulah harga sebuah kemajuan.
di malaysia juga sudah hendak sama seperti mereka. sampaikan sabtu ahad bos call suruh update, di mana masa untuk otak kita berehat? di mana bahagian kita untuk keluarga kita? amat menyedihkan dunia moden memaksa manusia 'meninggalkan' apa yang lebih penting demi keuntungan syarikat!
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak suka keja resign la bangang! ramai lg org menganggur kat luar tu!

-Critiz

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kebanykan rakyat jepun bekerja 16 jam dan keratas.... Kurang dari itu dikira kurang rajin...

jack ham said... Best Blogger Tips

mabuk tu

-abah ko

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...