Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 8 May 2012

Panas : David Teo Hina & Sindir Arwah Bob Kuman? (3 Gambar)


Kenyataan menghina Bob Kuman oleh David Teo di Twitter ini telah tersebar di blog-blog tempatan. Saiful Apek turut terasa dengan perbuatan David Teo ini dan telah memerli dan menyindir David Teo di Twitter beliau.


Saiful Apek ni memang berkawan baik dengan Bob Kuman.. Sebab tu la dia terasa bila arwah kawan baik dia kena hina sampai macamtu sekali. Memang tak patut... 


Mungkin Saiful Apek sedih atas pemergian arwah rakan karibnya, arwah Bob Kuman dan David Teo sebagai majikan atau boss arwah Bob Kuman tidak mempedulikan semasa arwah sakit dan memerlukan pertolongan tetapi dikecam dan dihina oleh David Teo.

Diharap David Teo akan menjelaskan perkara ini sebelum isu David Teo hina & kecam arwah Bob Kuman nie semakin panjang tak pasal-pasal filem David Teo kena gam dan panggung wayang kosong akibat dari peminat atau penonton yang bengang terhadap tindakan David Teo ini.

Sumber : Here


45 comments:

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Astagfirullahalazim..1st...

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Haktuihhhh pnye David Teoh...x gne bt0l..

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

dia ni la org tu dh meninggal dh sudah sudah la

Yuri said... Best Blogger Tips

aah la , teruk ny...ishh..cian arwahkan syaz

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

=="

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku banned semua filem david teo

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

zaman kejatuhan babid teo..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

inilah jadinya apabila korang mempertikaikan manusia adalah keturunan beruk..muahahahuhaua

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

mmg teruk la david teoh ni

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Woii Nyet.!!! Haktuihhhh.!!! Ko bngge sgt ngan kturunan monyet tu pesal..tuihhhh.!!!

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

hai thehell n SyAz

Anonymous said... Best Blogger Tips

ya Allah kesian arwah bob.

Yuri said... Best Blogger Tips

c buk je c norasyimah nie!! p maen jaoh2 nie antara nyet versus bapok!

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

^______________________________________^ ala just tanya kabar jer

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Hai syimah..malu pulac sy..hehe., tunang sihat.? :)

Yuri said... Best Blogger Tips

mula da ulat bulu naek miang....puihh!4ever alone!!!!

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

korang sumer macam jahanooom!! boleh tak korang shadap utk seketika!! aku nak kosentret fap dgn muka david teo pun susah!! kuaktuuuihk!!

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

eeeeeeeeeee...1 kurunan gay..tuihhhh.!!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

korang kat sini..aku pening siak..korang pulak senang2 main post kat sini aku susah2 post tempat lain..puihk..jahanom siak

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

hai babeh norasyimah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Itulah orang MELAYU BODOH.. Selama ni David Teoh buat filem lawak bodoh, korang terhegeh2 pegi wayang. Filem yang berfaedah korang tak tengok pun, sokong pun susah. Ambik korang, dia dah jutawan, korang diperbodohkan dengan lawak2 splastik yang takdak seni. :D Hidup david teoh!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

ko lagi bodo anon..komen ikut topic lah ngok..

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Haktuihhh.!!! Shit u anon 21:49..tuihhhh.!!!

Yuri said... Best Blogger Tips

lari topic nampak!!damnshit anon

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

hahaha thehell + yuri.. aku fap david teo korang p fap muka admin yg kat atas tu.. SyAz klu ko dengki nak fap jugak tu haaa muka pek tu ko leh guna..

boxerfightter said... Best Blogger Tips

komunis mmg cmnney kurengggggg ...........

mom said... Best Blogger Tips

kerana mulut badan binasa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

senaraikan pilem dia.... nk boikot.. putuiiii

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

2012: Seram Sejuk - (Penerbit)
2012: 3 Temujanji - (Penerbit)
2012: 7 Petala Cinta - (Penerbit)
2012: Adnan Sempit 2 - (Penerbit)
2012: Hantu Dalam Botol Kicap - (Penerbit)
2012: Sumpahan Kum-Kum - (Penerbit)
2012: Keramat - (Penerbit)
2011: Papa I Love You - (Penerbit)
2011: Alamak Toyol - (Penerbit)
2011: Bini-Biniku Gangster - (Penerbit)
2011: Senario The Movie Ops Pocot - (Penerbit)
2011: Flat 3A - (Penerbit)
2011: Sekali Lagi - (Penerbit)
2011: 3,2,1 CINTA - (Penerbit)
2011: Kongsi - (Penerbit)
2011: Kembar Siang - (Penerbit Eksekutif)
2010: Damping Malam - (Penerbit)
2010: Aku Masih Dara - (Penerbit)
2010: Ngangkung - (Penerbit)
2010: Cuti-Cuti Cinta - (Penerbit Eksekutif)
2010: Jangan Pandang Belakang Congkak 2 - (Penerbit Eksekutif)
2010: Senario Asam Garam - (Penerbit Eksekutif)
2010: Mantra - (Penerbit)
2010: Zoo - (Penerbit Eksekutif)
2010: Semerah Cinta Stilleto - (Penerbit)
2010: V3 Samseng Jalanan - (Penerbit)
2010: Adnan Semp-It - (Penerbit Eksekutif)
2009: Santau - (Penerbit)
2009: Senario The Movie Episode 2: Beach Boys - (Penerbit)
2009: Jangan Pandang Belakang Congkak - (Penerbit)
2009: Syurga Cinta - (Penerbit)
2009: Jangan Tegur - (Penerbit)
2008: Brainscan: Aku Dan Topi Ajaib - (Penerbit)
2008: Selamat Pagi Cinta - (Penerbit)
2008: Senario The Movie: Episode 1 - (Penerbit)
2008: I'm Not Single - (Penerbit)
2008: Congkak - (Penerbit)
2007: 9 September - (Penerbit)
2007: Jangan Pandang Belakang - (Penerbit)
2006: Tentang Bulan - (Penerbit)
2006: Remp-It - (Penerbit)
2006: Main-Main Cinta - (Penerbit)
2005: Anak Mami Kembali - (Penerbit)
2005: Lady Boss - (Penerbit)
2005: Cinta Fotokopi - (Penerbit)
2005: Potret Mistik - (Penerbit)
2004: Tangkai Jering - (Penerbit)
2004: Tujuh Perhentian - (Penerbit Eksekutif)
2004: Hingga Hujung Nyawa - (Penerbit)
2004: Kuliah Cinta - (Penerbit)
2003: Jutawan Fakir - (Penerbit)
2003: Cinta Kolestrol - (Penerbit)
2003: Mami Jarum Junior - (Penerbit)
2003: Mistik - (Penerbit)
2002: Mami Jarum - (Penerbit)
2002: Mendam Berahi - (Penerbit)
2001: No Problem - (Penerbit)
2000: Syukur 21 - (Penerbit)

boxerfightter said... Best Blogger Tips

nak boikot die tpi org dah tgklh ...alahai bengap ... senarai filem yang akan dtg lah berok .

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

boxer.. sape kata aku nak boikot?? tu la nko tlampau byk telan sperma huaaaktuuuih!! aku minat kat babit teooo.. minat sangat10x..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

dah2x aku baru perasan lah..yang cakap dalam fb tu saiful apek lah dan bukan apek teo..tu mungkin saipul apek perli david teo sbb dulu masa bob masih hidup david teo tak pedulikan bob..so sbb sedih banget si apek perli lah david teo..so skrg kita tarak tau itu apek teo benar cakap serupa tidak sopan ma..juga kulang logik kalau olang aa sanggup hina olang suda mati..

so admin please get the facts right before posting anything ngok

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

thehell ^_^

SyAz tunang x ada kat malaysia la dia g jepun la ada kerja huhu btw dia sihat jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku sokong anon 00:36 logik sikit pikiran korang bodo david teo tu dah keje ngan artis melayu dah brapa lama xkan dia senang nk kecam atau hina org dah mati tu dan lg satu admin bg lah link yg bukti nya david teo buat

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial punye cina...

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina babi

Mary Grace said... Best Blogger Tips

Astagfirullalhazim ... Orang dah meninggal pun masi nak hina...pelik lah manusia zaman sekarang.
Kemewahan di dunia ini hanya sementara, jgn megah dengan kekayaan yg ada.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Monyet gile, ko takde keje lain ke? asik update comment je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

SIAL HELL..MUN ORG SWK KAKA JAK SWK SIA..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

owhhh..puihkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

sume bongok! saipul apek nih pun satu mcm bangang..puihhh isap gam lebey

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

sial punya kambing..

HTC One X vs Samsung Galaxy S3

Anonymous said... Best Blogger Tips

boikot je filem2 dia pasni..senang!

nabilamiraa said... Best Blogger Tips

derp

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

BOIKOT BOIKOT


Motosikal Buruk OBE

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...