Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 23 April 2012

OMG : 40 Biji Fosil Telur Dinasour Ditemui Di Chechnya (5 Gambar)


Ahli Geologi di kawasan bergolak Chechnya Rusia telah mencari apa yang mereka yakini sebagai fosil telur dinosaur yang telah diletakkan oleh salah satu reptilia pupus gergasi yang menguasai daratan lebih dari 60 juta tahun lalu.

"Kami telah menemui sekitar 40 telur setakat ini, jumlah belum diketahui," kata Said-Emin Dzhabrailov, seorang ahli geologi di Chechnya State University. "Mungkin terdapat lebih banyak lagi (telur) di bawah tanah."





p/s : Bestnye kalau telur tu still dapat menetas..sayang dah jadi fosil.. 

Sumber : Here 

 


23 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

fosil

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommmm
bst

Anonymous said... Best Blogger Tips

btul ke dinosour wjd.aku x cye la.lg pun nabi adam hdp zmn ble plk

Maya Lisa said... Best Blogger Tips

dinosour wujud...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nabi adam hdup brjuta2 thun lepas dinosor ppus....bumi ni dah lme dicipta...bknnye mase nabi adam turun ,mse 2 la ALLAH cipta bumi..ade paham anon 21:23...

Anonymous said... Best Blogger Tips

dinosour ni dlu nabi adam punye haiwan peliharaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha,,,,anon 22:52,,,lawak r ko,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 23-04-12 22:32
da 2 ko ckap dinsour hdupn prtma hdup kat bumi???
statement ko mcm bdaak bodoh la pukimak...
xtaw jgn komen sial...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Zaman dinosaur lah, zaman batu lah, zaman monyet jd manusia lah, yahudi mabok punya agenda!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pandai2 la monyet jadi manusia....mana ko blajar monyet jdi manusia ..teori darwin tu da lama pupus

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dunia dinasour berakhir pada 65 juta tahun lepas. Jadi memang lama dunia ini telah diciptakan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dunia da tua..and its dying~~~~~byk2kn la amal ibadat...wallah wualam..

Anonymous said... Best Blogger Tips

if tak tahu apa2, even rasa ble dijadikan lawak, no need to comment. jgn memperbodohkan diri sendiri cth mcm anon 23 April 2012 22:52!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cani la. kesian aku tengok budak2 sekarang tak benak sangat. mana ada zaman batu apa semua tu. tu teori org kafir. ukuran sebenar masa ada tertulis dalam alquran. ukuran masa, dari start, adalah dari kehidupan nabi adam, sampai muhammad. sekarng, kita di fasa akhir kehidupan. orang dulu, badan diorang besar2. begitu jugak hidupan lain. lepas Allah bagi satu bala, lenyaplah dorg tu, dan ada lagi baki2 orang yang tinggal. orang yang tinggal tu, akan mulakan zaman baru and so on. macam tu lah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Assalamuailaikum ..

menurut ulama... sebenarnya dinasour wujud dulu..kemudian manusia.. sebab sebelum manusia wujud..tuhan dah jadikan makhluk lain wujud melata dibumi.. antaranya jin2... memang ada binatang besar ni.. tapi nama dinasour tu cuma rekaan omputih.. cumanya dalam quran atau hadis nabi xde diceritakan sebab fokus utama ialah nabi menyebarkan dakwah.. bukan cite pasal dinasour..sekian...

Anonymous said... Best Blogger Tips

fosil for sale!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha...dinasour mang wujud. haiwan dan tumbuhan adalah makhluk yg terlebih dahulu mendiami bumi sblm wujudnya manusia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Buta sejarah!!

eddie said... Best Blogger Tips

Salam semua...

Kepada Anon 20:22

Sy pernah terfikir benda yang sama 10 tahun lepas.
Sy tidak percaya tentang dinasour.. Sy nekad ingin mengetahui sama ada
dinasour ini wujud atau tau... Yang kita semua tahu cuma rangka dan
cerita propa dari barat sahaja... itu bukan betul pun...

Untuk pengetahuan semua... dinasour adalah wujud setelah sy
membaca sebuah buku bacaan keagamaan yang bersertakan dalil
untuk mensahihkan bukti itu...

Antara perbualan malaikat dan tuhan.

Tuhan : Akan ku jadikan manusia di alam ini.
Malaikat : untuk mereka saling bunuh membunuhan?
Tuhan : Aku tahu apa yang aku lakukan.

(Lebih kurang mcm ini lah ceritanya, Aku pun dah lupe... Akan ku cari
salinan bacaan tersebut..)

Untuk penerangan diaatas....

Untuk mereka saling bunuh membunuhan itu sudah membuktikan bahawa wujudnya
makhluk lain sebelum Nabi Adam.

untuk makluman semua juga... Nabi Adam bukanlah makhluk pertama ciptaan Allah S.W.T.

hanturaya111 said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
hanturaya111 said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
hanturaya111 said... Best Blogger Tips

http://www.blogger.com/profile/17593875512408177977

Salam semua...

Kepada Anon 20:22

Sy pernah terfikir benda yang sama 10 tahun lepas.
Sy tidak percaya tentang dinasour.. Sy nekad ingin mengetahui sama ada
dinasour ini wujud atau tau... Yang kita semua tahu cuma rangka dan
cerita propa dari barat sahaja... itu bukan betul pun...

Untuk pengetahuan semua... dinasour adalah wujud setelah sy
membaca sebuah buku bacaan keagamaan yang bersertakan dalil
untuk mensahihkan bukti itu...

Antara perbualan malaikat dan tuhan.

Tuhan : Akan ku jadikan manusia di alam ini.
Malaikat : untuk mereka saling bunuh membunuhan?
Tuhan : Aku tahu apa yang aku lakukan...........

(Lebih kurang mcm ini lah ceritanya, Aku pun dah lupe... Akan ku cari
salinan bacaan tersebut..)

Untuk penerangan diatas....

Untuk mereka saling bunuh membunuhan itu sudah membuktikan bahawa wujudnya makhluk lain sebelum Nabi Adam.

untuk makluman semua juga... Nabi Adam bukanlah makhluk pertama ciptaan Allah S.W.T.
Nabi Adam adalah manusia pertama ciptaan Allah...

Napok..... <--- tiru sikit gaya UAI.... hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...