Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 26 June 2011

Cool : Budaya duduk Thai “Pub Peab” menjadi IKUTAN dunia (17 Photos)

Menteri kebudayaan Thailand telah member perhargaan kepada budaya “pub peab” sejenis cara duduk Thai yang kini semakin menjadi ikutan semua golongan umur di dunia. Ini sangat menarik dan telah menunjukkan keunikan Thailand ke seluruh dunia. Seperti ‘planking’ juga, semua gambar ‘pub peab ‘ ini telah dimasukkan ke dalam page ‘pub page’ Facebook.. sini link dia...kalau nak join mari LIKE...Facebook


Sumber : pubpeab

14 comments:

Mr.Thinker@Ali said... Best Blogger Tips

Hahahaha. Bila ramai yg duduk mcm tu, mulalah jadi trademark or trend. Padahal dari zaman silam dah ada. Dunia2.

psst: aku duduk mcm tu gak sbb x reti nk duduk bersila. Parah aku nnti nk akad nikah kena duduk lama2. Damn!

♥NuR SyAFiQah♥ said... Best Blogger Tips

semua nak nampak ayu dok simpuh la tu..haha

err aku lagi selesa dok simpuh dr bersila..hhee

♥NuR SyAFiQah♥ said... Best Blogger Tips

semua nak nampak ayu dok simpuh la tu..haha

err aku lagi selesa dok simpuh dr bersila..hhee

Amer said... Best Blogger Tips

nasib la yg bwh skali duk camtu..klu x

Ar-Rasyid said... Best Blogger Tips

kalau dah laki pun duduk macam tuh dah nampak lain dah..
Stress !!!

pro said... Best Blogger Tips

budaya melayu tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha terbaik..


gambar Marilyn Monroe yang tidak pernah dipublikkan






Melukis Gunakan ZaKar!!!









budak ni bagi korang gelak sampai sakit perut

TA&FA said... Best Blogger Tips

aku pun dok bersimpuh sbb xreti bersila...
adakah aku akan dicop mengCLAIM budaya org??
gambor mak aku kawen dulu pon byk bersimpuh..
xkan la mak aku pon tiru budaya dorg gak...
hmmm...nnt ade la org negara sbrang tu ckap kita claim budaya org...hahaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni waniya melayu kita yg punya style laa
tgok la crita melayu lama2 mne ade wanita kita duk bersila
sikit hari sok dorang buat patung dorang plak duk bersimpuh

Aifa Afiqah Sulaiman said... Best Blogger Tips

dok katak lg best.

Anonymous said... Best Blogger Tips

cute je pmpuan duk bersimpuh...kalo laki xpyh la,sakit mata je tgok

Anonymous said... Best Blogger Tips

posisi tahiyat akhir..zaman Rasullulah dah ade lagi dah kan? kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn budaya kita ke??bkn melayu kt cni wat dulu??
diorg tiru kita ke kita tiru diorg??
paper pn awek thai lawa...
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

-mr.fapson-

amira pc said... Best Blogger Tips

sakai tul la dorang ni..dudk style ni dh lame orang amalkan..org melayu panggil bersimpuh..tapi gambar yg last sekali tu memang merembes abes..
entri terkini: Pembaca Berita Rusia Tunjuk Isyarat Lucah Dipecat


Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...