Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 4 May 2011

OMG!! Perempuan 16 tahun dibunuh dan dimakan dengan UBI KENTANG!!!

Seorang perempuan yang memang cun la tetapi kesiannya dia ini telah dilemaskan oleh dua orang rakannya dan kemudiannya daging si mangsa ini, Karina Barduchyan telah dimakan bersama dengan ubi kentang!!!. STRESS.. Menurut laporan polis, besar kemungkinanan diperkosa dulu sebelum dibunuh. Polis juga percaya mangsa dibunuh serta dimakan pada malam yang sama. Semua bahagian Karina dikerat dan dijumpai di dalam plastik yang berbeza serta dijumpai di tempat yang berlainan.
Menurut siasatan yang dilakukan oleh pihak polis, dua orang suspek telah ditahan iaitu Yuri Mozhnov, si penjual bunga. dan Maxim Golovatskikh, si penjual daging. Pada masa ini, Karina dipercayai jatuh cinta dengan Maxim. Tetapi pada hari kejadian, seorang pengacara melaporkan Karina ini bertengkar dengan Maxim. Karina dipaksa untuk ke apartmen Maxim pada hari tersebut dan kemudiannya dilemaskan di bath tub apartmen tersebut. Menurut hakim Sergei Kapitono, "kedua-duanya menytakan mereka makan gadis tersebut kerana mereka LAPAR!!"Kedua-dua suspek ersebut kemudian memilih bahagian yang mereka ingin makan dan kemudiannya dipanggang dengan kentang. SEDAP ke???


MAXIM, the pembunuh!!!
Yuri, Rakan pembunuh!!!
Klik di gambar untuk undi Blog ini :-))
sumber : dailymail dan haxims

13 comments:

alia othman said... Best Blogger Tips

gila ni. tapi memang penah dengar, daging yang paling sedap is daging manusia. tapi, kalau for me, emm. no thanks je lah. ish.. gila ni, gila.

Along Usop said... Best Blogger Tips

eyyyyyyyyyyyyyy

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

Cool eater .. eh haha

C R A Z Y B A B E said... Best Blogger Tips

wtf ? erkk ~ haiyak-2 !!

nur amirah said... Best Blogger Tips

giler r...orang jenis pown idop agik ekk...canibal tol

eddy said... Best Blogger Tips

errrrrr.........
manusia yang sungguh teruk dr binatang

p/s:pilihlah pakwe yang ade rasional.... (ade kena mengenakah??? )

Amrizal said... Best Blogger Tips

Kalau yang dua orang ini harusnya dihukum rajam.

Amrizal Bakar

http://rizaltanjung.blogspot.com

Cik Orked said... Best Blogger Tips

selere pulak die nak makan daging org...
haish..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 org nie mmg gile ah bule tengok dari muka diorg tu
mcm setan dah

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm utk pemujaan je...

BHAIHAQI COOL said... Best Blogger Tips

laaa , ingt kn ada gmbr sdg mkn ... :P

Cas.Corn said... Best Blogger Tips

BETUL KER NI!!!!?????

Anonymous said... Best Blogger Tips

pttlh..penganut black metal.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...