Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Saturday, 7 May 2011

Pelajar jual dara dengan harga RM218,062

sumber : kosmo

AMSTERDAM, Belanda - Seorang pelajar berusia 21 tahun dari Belgium yang hanya mahu dikenali sebagai Noelle menjual daranya pada harga 50,000 euro (RM218,062) dalam satu lelongan di internet, lapor sebuah akhbar semalam.

Selepas dua bulan membuat lelongan, dia menerima tawaran daripada seorang pembeli misteri yang bersetuju untuk membeli dara pada harga tersebut.

Dia melelong daranya di laman gadis teman sosial, Yantra yang beribu pejabat di sini.

Gadis itu tidak mahu namanya didedahkan kerana bimbang ibu bapanya akan mengetahui lelongan tersebut.
Pembeli itu akan membawa dia membeli-belah dan makan malam di sebuah restoran yang menjadi pilihan gadis tersebut selain diberikan dokumen pengesahan dara daripada doktor.

Namun, syarat melakukan hubungan seks yang perlu dipatuhi ialah lelaki tersebut perlu memakai kondom.
Pembeli itu juga dibenarkan memiliki laman gadis teman sosial tersebut hanya bagi tempoh 24 jam.
Harga permulaan lelongan itu ialah 5,000 euro (RM21,806).- Agensi
Klik di gambar untuk undi Blog ini :-))

10 comments:

Mr. Asada said... Best Blogger Tips

senang dia cari duit yer, modal body je.. murah plak tu. takat tu je harga dia??

Anonymous said... Best Blogger Tips

takat tu je harga dia?? boleh bayar ke..

Anonymous said... Best Blogger Tips

??..~

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang kat atas ni..korg mampu ke bayar kalu harga tu nampak cam murah? ckp mcm kayeee..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

aah kan.lau 20k pun belom tentu bleh bayr.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau kat sini,kurang2 10k...untuk hantaran...tu pon lom tentu mampu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

wowww! rm200k.. harga sebuah rumah! bodoh la saper laki yg bayar tu. dh la kene guna kondom time make love. hahaha...

joker4ever said... Best Blogger Tips

Klu la aku yg kaya, aku byr tp aku x main... Aku bwk g mkn, shopping, smp kt hotel, aku sekolahkan ckup2.... X insaf jgak, bru main... Hahaha... ( klu aku kaya )..

Unknown said... Best Blogger Tips

Bagang punya orang .. njual badan untuk duit ..!!

Urology Surgery in India said... Best Blogger Tips

Great post and thanks for sharing....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...