Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 28 May 2011

10 Sabun mandi paling unik dan Kreatif

Sabun sabun sabun..mesti korang selalu tengok sabun dalam bentuk yang sama. Sekarang sabun telah diubah dan menjadi sangat unik dari segi saiz atau bentuknya..:-)) Kalo dapat beli semua tu kan, memang nak buat collection dan letak dalam almari kaca.

Sushi soap

Magic Lamp Soap

Iphone Soap

Oreo Soap

Tetris Soap

Gun Soap

Space Invaders Soap

Money Soap

Fight Club Soap

Pizza Soap
sumber : http://haxims.blogspot.com

Kini Pembaca pun boleh menjana duit..sila klik sini Klik sini untuk mula menjana dan kemudian promote ke orang lain di FB atau Twitter. dan hantarkan email ke http://www.churpchurp.com/grapevine

4 comments:

shaffique said... Best Blogger Tips

kalau sabun lawa macam ni, sayang la nak guna. haha.


My latest entry : Cermin Mata Hitam Censorship

Anonymous said... Best Blogger Tips

..betol2.....setuju ngan shaffique...mmg jadi hiasan lar.......

khuza hasan said... Best Blogger Tips

nk iph0ne soap..hehehe..c0mel!

Anonymous said... Best Blogger Tips

comell sgt. takot jek tersilap makan, esp sabun berbentuk oreo n sushi tu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...