Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 5 February 2014

WTF : Ahli Kickboxing Wanita Yang Mengandung Tetapi Tekad Untuk Terus Berlatih (10 Gambar)

Ahli Kickboxing Wanita Yang Mengandung Tetapi Tekad Untuk Terus Berlatih.
Walaupun kandungannya mencecah 7 bulan, wanita ini terus berlatih sukan kickbosing tanpa menghiraukan keadaan bakal bayinya. Dia adalah Crystal Green iaitu juara dunia karate serta kickboxing. Apa-apa pun dia tidak patut lakukan semua ini. 

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa kah!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

SERIUS : 26 GAMBAR PULUHAN KOLEKSI KERETA MEWAH MILIK BIK MAMA YG SUPER CELAKA!

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

Tumbuk perut dia skali

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bagaimana YOBSN Berfungsi ?? Dan Bagaimana Saya Medapat Pendapatan Sampingan Semasa Munggunakkan Internet Bagi Tujuan Saya ?

- Mengapa FB atau Google memberikkan perkhidmatan mereka secara percuma pada kita dan pada masa yang sama meraih keuntungan sehingga 45billion pada tahun 2013 sahaja ,dan bagaimana mereka melakukannya ?

- Ya , Melalui periklanan. Kita sebagai pengguna tetap internet menggunakkan perkhidmatan Google,Facebook,Instagram dan lain-lain lagi saban hari dan ini memberikkan keuntungan kepada perkhidmatan yang diberikkan percuma kepada kita.

- Kini kita boleh meraih keuntungan seperti mereka .Perkhidmatan ini telah dibina untuk memberi keuntungan setiap kali kita melayari internet disamping memberi pertahanan terhadap kecurian data internet dimana setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan diberikkan url nama tersendiri untuk mengakses browser anda dimana saja anda berada.

- Sudah banyak Upload video di Internet tetapi tidak pernah mendapat duit apabila mendapat views ,tetapi tidak lagi kerana dengan mendaftar anda akan menerima portal video tersendiri dimana setiap video yang di upload akan menerima keuntungan apabila mendapat view kerana video tersebut akan diselitkan ads pada para viewers.

- Anda perlu membeli produk ini jika ingin mendapat keuntungan yang maksima , seperti mana anda membeli share market YOBSN.
Pada mulanya FB bermula dan kini mempunyai jutaan pengguna seluruh dunia.

- Seperti kita memasang solar panel dirumah melibatkkan kos pembinaan selepas itu kuasa yang diperolehi dijual kepada TNB dan pada masa yang sama menggunakkan tenaga solar dirumah.

- Produk ini baru dilancarkan , rebutlah peluang ke-emasan ini
dengan menjadi poineer terhadap YOBSN network !!!

http://tinyurl.com/qjenkas

Anonymous said... Best Blogger Tips

preggy is sexy...

Anonymous said... Best Blogger Tips

buakaw jaga2

Anonymous said... Best Blogger Tips

pecah ketuban tau la seksanya

Anonymous said... Best Blogger Tips

buakaw kepala bapa engkau anon 17:07
pecah ketuban, kau minum la air nya anon 20:09

-Fauzi Juan Lipat Tepi

Anonymous said... Best Blogger Tips

sirap bandung laici 2.. candlelight dinner..

-abg keje..single syif..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni mak Fauzi Juan masa dia mengandung dulu
-ameba

din gay sabah said... Best Blogger Tips

bukan mcm org melayu lembik..lau dh mengandung tido jer lebih..pepun x larat nk wat.silap2 berak pun suruh laki tlg basuh,punyer la manja tahap maksima.moody lak memanjang..mengamput jer laa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam big mama jer..rosmah..haha

Adilah Manaf Celik Vitamin said... Best Blogger Tips

Kesian baby dalam perut tu.

10 TIPS Merangsang Kehamilan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...