Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 5 February 2014

Serius : [Video] Super Model Dari Argentina Dengan Bakat Bermain Bola Memakai Kasut Tumit Tinggi (4 Gambar)

Super Model Dari Argentina Dengan Bakat Bermain Bola Memakai Kasut Tumit Tinggi.
Super Model Fiorella Castillo telah menunjukkan kemahirannya dalam bermain bola di Mar del Plata, Argentina dengan memakai kasut bertumit tinggi. Dia mampu menimbang bola seperti seorang pemain bola sepak professional dan ramai yang tertarik dengan bakatnya itu. Nampak dia adalah semua pakej yang diminati oleh mana-mana peminat tegar bola sepak. Ini adalah gambar-gambar Fiorella Castillo. 
Video boleh ditonton di bawah entri ini. 



13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Baek punye..
Pandai main ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh mendatangkan kecederaan serius pada kaki dalam jangka panjang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

boleh jadi pemain import kat liga M ni... baru la meriah!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

SERIUS : 26 GAMBAR PULUHAN KOLEKSI KERETA MEWAH MILIK BIK MAMA YG SUPER CELAKA!

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

X de lah cntik sgt...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bagaimana YOBSN Berfungsi ?? Dan Bagaimana Saya Medapat Pendapatan Sampingan Semasa Munggunakkan Internet Bagi Tujuan Saya ?

- Mengapa FB atau Google memberikkan perkhidmatan mereka secara percuma pada kita dan pada masa yang sama meraih keuntungan sehingga 45billion pada tahun 2013 sahaja ,dan bagaimana mereka melakukannya ?

- Ya , Melalui periklanan. Kita sebagai pengguna tetap internet menggunakkan perkhidmatan Google,Facebook,Instagram dan lain-lain lagi saban hari dan ini memberikkan keuntungan kepada perkhidmatan yang diberikkan percuma kepada kita.

- Kini kita boleh meraih keuntungan seperti mereka .Perkhidmatan ini telah dibina untuk memberi keuntungan setiap kali kita melayari internet disamping memberi pertahanan terhadap kecurian data internet dimana setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan diberikkan url nama tersendiri untuk mengakses browser anda dimana saja anda berada.

- Sudah banyak Upload video di Internet tetapi tidak pernah mendapat duit apabila mendapat views ,tetapi tidak lagi kerana dengan mendaftar anda akan menerima portal video tersendiri dimana setiap video yang di upload akan menerima keuntungan apabila mendapat view kerana video tersebut akan diselitkan ads pada para viewers.

- Anda perlu membeli produk ini jika ingin mendapat keuntungan yang maksima , seperti mana anda membeli share market YOBSN.
Pada mulanya FB bermula dan kini mempunyai jutaan pengguna seluruh dunia.

- Seperti kita memasang solar panel dirumah melibatkkan kos pembinaan selepas itu kuasa yang diperolehi dijual kepada TNB dan pada masa yang sama menggunakkan tenaga solar dirumah.

- Produk ini baru dilancarkan , rebutlah peluang ke-emasan ini
dengan menjadi poineer terhadap YOBSN network !!!


http://tinyurl.com/qjenkas

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tonton Movie, drama bersiri, telemovie, filem di http://www.layanmovie.com. Tonton Online dan dOwNlOaD FREEEeEeEe!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mak aku lagi mantap teteknya...

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

apasal tetek dia besar semacam!

Anonymous said... Best Blogger Tips

pulau pandan jauh ke tengah,
gunung daik bercabang tiga,
kalau anda tahu siapa saya,
cube teka lepas makan cakap apa..

-abg baru belajar... selamat petang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pantun bangang
-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

ikan kekek mak ilui2,
ikan gelama mak ilai2
jgn ckp mcm tu sedare,
x baek tau.....

-replacement Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan memang bangang!

-mymy

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...