Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 5 February 2014

OMG : Anda Pasti Terkejut Dengan Apa Yang Ditemui Dalam Karpet Ini (6 Gambar)

Anda Pasti Terkejut Dengan Apa Yang Ditemui Dalam Karpet Ini.
Karpet ini yang kelihatan seperti biasa sebenarnya mengandungi serbuk heroin dan telah disita oleh pihak berkuasa di Jerman. Mereka telah mendapat berat keseluruhan heroin yang dibawa oleh semua karpet adalah 45kg!

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terornye polis tuh.. Boleh tahu.. Hebat2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yela tekejut aku..
Tanjat Boboi...

Biar Terkejut jgn Terkentut...

Anonymous said... Best Blogger Tips

itu hikmah guna anjing pengesan. subhanallah tiap2 sesuatu yg Allah ciptakan ada kelebihan.
-mymy

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu kat jerman, kat mal;aysia pun byk impot karpet, agak2 ada ke karpet yg mcm ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

SERIUS : 26 GAMBAR PULUHAN KOLEKSI KERETA MEWAH MILIK BIK MAMA YG SUPER CELAKA!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bagaimana YOBSN Berfungsi ?? Dan Bagaimana Saya Medapat Pendapatan Sampingan Semasa Munggunakkan Internet Bagi Tujuan Saya ?

- Mengapa FB atau Google memberikkan perkhidmatan mereka secara percuma pada kita dan pada masa yang sama meraih keuntungan sehingga 45billion pada tahun 2013 sahaja ,dan bagaimana mereka melakukannya ?

- Ya , Melalui periklanan. Kita sebagai pengguna tetap internet menggunakkan perkhidmatan Google,Facebook,Instagram dan lain-lain lagi saban hari dan ini memberikkan keuntungan kepada perkhidmatan yang diberikkan percuma kepada kita.

- Kini kita boleh meraih keuntungan seperti mereka .Perkhidmatan ini telah dibina untuk memberi keuntungan setiap kali kita melayari internet disamping memberi pertahanan terhadap kecurian data internet dimana setelah mendaftar sebagai ahli, anda akan diberikkan url nama tersendiri untuk mengakses browser anda dimana saja anda berada.

- Sudah banyak Upload video di Internet tetapi tidak pernah mendapat duit apabila mendapat views ,tetapi tidak lagi kerana dengan mendaftar anda akan menerima portal video tersendiri dimana setiap video yang di upload akan menerima keuntungan apabila mendapat view kerana video tersebut akan diselitkan ads pada para viewers.

- Anda perlu membeli produk ini jika ingin mendapat keuntungan yang maksima , seperti mana anda membeli share market YOBSN.
Pada mulanya FB bermula dan kini mempunyai jutaan pengguna seluruh dunia.

- Seperti kita memasang solar panel dirumah melibatkkan kos pembinaan selepas itu kuasa yang diperolehi dijual kepada TNB dan pada masa yang sama menggunakkan tenaga solar dirumah.

- Produk ini baru dilancarkan , rebutlah peluang ke-emasan ini
dengan menjadi poineer terhadap YOBSN network !!!

http://tinyurl.com/qjenkas

Anonymous said... Best Blogger Tips

patut la pakistan kaya jual karpet! sial salah jalan la aku jadi pondan. bila nak kaya hisap kote??

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

kopi panas tapau ikat habis..

-abg haus

Anonymous said... Best Blogger Tips

abg haus bangang!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

harapkan fatimah tapi tongkat ali yang dapat..
Ali CAfe satu tapau..

_abg stress

Anonymous said... Best Blogger Tips

kacip fatimah dgn jamu makl dara 1...abg keje letih arini shift pagi byk keje...


along kesepian.......

Critiz said... Best Blogger Tips

Jom ke sini pulak gambar bogel melayu www.jawko.com
Sedapnye awek di Facebook
Awek bogel on Twitter

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mulakanlah sesuatu yang bijak. Anda pasti berjaya.
Jana income sehari=rm900 tanpa modul, anda hanya perlu berwechat,bfb,intagram,blogs,etc dengan hanya berkongsikan link dari us buat income sampingan tanpa perlu mengeluarkan modal. Tak ada tipu muslihat, hanya berbekalkan kemahiran berkomputer sikit2 sudah memadai... http://www.theweeklypay.com/index.php?share=405512 view disini untuk lebih maklumat.. http://stayreward.com/index.php?share=113316

Anonymous said... Best Blogger Tips

sorok dalam karpet bangla...
-ninja3

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...