Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 18 September 2012

Genius : Iklan Terbaru Samsung Perli iPhone 5 (Gambar)

Samsung tak perlu menunggu lama untuk 'menyerang' produk terbaru daripada Apple. Dengan kempen iklan 'It doesn't take a genius - the next big thing is already here', Samsung secara terang-terangan mempersenda iPhone 5 keluaran Apple dengan membandingkan ciri-ciri kedua-dua telefon pintar paling mendapat perhatian di dunia ketika ini.


p/s : Just choose one and shut up.. 

Sumber : here

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok2 lah... main perli jak kerja...

m4z4 said... Best Blogger Tips

haha..ajak skit muka hang apple

entri latest - Tarikh Penjualan iPhone 5 di Malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

hp ni asyek kuar model baru jer...nak follow memang kering la pocket

m4z4 said... Best Blogger Tips

entri latest - Tarikh Penjualan iPhone 5 di Malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

samsung kalau tukar nama samseng, lebih gempak.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

iphone poyoooooooooooooooooooooo... samsung FTW!!!

kentamganaz kentamganaz said... Best Blogger Tips

ram 2Gb ? bkn 1.4 / 1 Gb je ke?

mr.fapson said... Best Blogger Tips

per lagi apple, saman la...wakakakakakakaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergi la cari kerja gaji besar.blajar rajin2. baru boleh follow.aku rilek jak follow

Anonymous said... Best Blogger Tips

Entah..aku rilek je..org bg free je

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape pakai iphone babi

ben xii said... Best Blogger Tips

damn kentamganaz . tu RAM la . 1.4 tu processor . 1.4Ghz ,etc

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pakai iphone :P yang pakai samsung ni miskin pergi mampos lah

amira pc said... Best Blogger Tips

tu ar..aku pun rilek je follow..siap bleh bagi free kat org lg..
entri terkini: Gadis Dirogol Lelaki Kemaruk Seks Dalam Bilik Air

Anonymous said... Best Blogger Tips

ta pyh na berlgak kaya sgt la kutuk org ta bole follow.
kau bnyk duit diam.
ta de spe mnta smpati.
sekaya-kaya kau spe lg mulia dlm dunia ni yg ta agkuh sombong?
allah, tuhan yg mncipta korg yg bongkah agkuh sombong.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perli-perli dalam dunya perniagaan tak professional. Satu tindakan bodoh Samsung.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...