Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 17 September 2012

Panas : Inilah Dia Gambar Pengarah Filem Hina Nabi Muhammad S.A.W (2 Gambar)


Diatas adalah gambar pertama lelaki dikatakan dalang di sebalik filem anti-Islam yang telah mencetuskan keganasan di seluruh Timur Tengah.

Nakoula Basseley Nakoula juga dikenali sebagai Sam Bacile. Lelaki yang disyaki oleh FBI sebagai pembuat filem bertanggungjawab terhadap filem Innocence Of Muslims yang mencemuh Nabi Muhammad.

Salah seorang pelakon filem itu Anna Gurji mengatakan dia telah ditipu oleh pengarah berusia 55 tahun itu.


Nakoula adalah Kristian Koptik kelahiran Mesir . Sekarang tinggal di California, beliau adalah seorang peniaga dadah yang disabitkan kesalahan dan yang terakhir dibebaskan dari penjara pada Jun tahun lepas.

Filem ini telah menyebabkan tindakbalas anti-AS dari umat Islam seluruh dunia. Tujuh orang telah terbunuh, beribu-ribu cedera dan malam tadi rusuhan telah merebak ke Sydney, Australia. Ia juga melaporkan bahawa Sudan telah menolak permintaan AS untuk menghantar Marin untuk melindungi kedutaan.

Di California, Gurji yang berusia 21 tahun, yang melakonkan watak pengantin kanak-kanak yang dikahwinia Muhammad dalam filem tersebut meluahkan rasa kesal kerana dia telah 'dikhianati' oleh Nakoula. Dia juga melahirkan rasa takut akan tindak balas umat Islam ke atasanya

'Saya melakonkan watak pengantin perempuan bongsu kepada watak yang bernama George, "katanya. 'Saya tidak tahu George akan ditukar kepada Muhammad. Saya mengunci diri di dalam rumah saya. Saya takut orang-orang di Timur Tengah akan menyalahkan saya.

Saya penganut katolik oleh itu mereka mungkin fikir saya menentang umat Islam. Saya mengambil pil tidur. Saya telah menangis selama beberapa hari. Saya rasa dikhianati. Muka saya terpapar dalam klip filem. Apabila orang menonton filem buruk itu mereka akan melihat saya. '

Gurji berkata dia dan pelakon lai percaya mereka telah membuat sebuah filem aksi yang dipanggil Desert Warrior. Nakoula atau 'Sam' tidak pernah menyebut tentang agama.

'Saya diberitahu saya adalah untuk menjadi Hilary, pengantin muda kepada watak yang dipanggil George, "katanya. 'Filem ini adalah tentang sebuah komet yang jatuh ke Bumi di Timur Tengah purba.

p/s : Semoga Allah membalasnya..

Sumber : Here

11 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

laknat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade trailer r .. meh sini nk tgk

Camer said... Best Blogger Tips

x pyh tgok r

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

pergh comel anna gurji tu. hidung mancong pipi tak tersorong2... btw dia tu muslim ke kristian?

zista said... Best Blogger Tips

@Prince of Noob

kau ni memang noob ke apa.boleh tanya dia muslim ke tak.baca la.booo

khairul anwar said... Best Blogger Tips

urmm..laknat ke atas director tersebut..

amira pc said... Best Blogger Tips

mamat director ni akn dapt pembalasan yg setimpal satu ari nnt..
entri terkini: Belanja Kahwin Mahal Punca Ramai Pemuda Melayu Berhutang [MESTI BACA]

Anonymous said... Best Blogger Tips

haramjadah tul ler lau aku jupe dua org ni aku bunuh mereka..biar la aku kna hukum gantung pon..tp demi agama islam dn nabi muhammad s.a.w aku sanggup mati sekali pon..takbir..3x

Anonymous said... Best Blogger Tips

Takbirr..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Siall. laknattullah. - -

Anonymous said... Best Blogger Tips

kafir laknat

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...