Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 15 May 2012

WTF : Keganasan Ke Atas Haiwan Oleh Gadis-Gadis Cun Di China (12 Gambar)

Keganasan Ke Atas Haiwan Oleh Gadis-Gadis Cun Di China.
Semua pembunuhan ini telah dilakukan oleh satu kumpulan yang dipanggil 'Crush Fetish' yang mana telah dianggotai oleh gadis-gadis yang kelihatan menawan tetapi  perbuatan yang kurang sesuai. Kerja mereka adalah menyeksa serta membunuh binatang yang comel seperti arnab. kucing dan banyak lagi. Selain itu, mereka juga merakam perbuatan mereka dan kemudian muat naik ke dalam DVD untuk mendapatkan keuntungan. Mereka juga muat naik semua video dan gambar ke dalam internet.
Berikut adalah antara video dan gambar segala perbuatan terlampau mereka ini:


30 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1first,,,,,,,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin aku ade video nk kongsi tp mcm mane carenye,,,mmg terbaek video yg aku dpt nieee,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ishhh kejam nye...xgna rupa lawa... WTH

commnet yang kt atas tadi tO said... Best Blogger Tips

mcm sial ko betine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xpe2 sok binatang yang ko sekse tu akn buat blk mcm mne ko sekse binatang tu,,aku pon turut join skali nnt,huh!!!!!!!!!!!!!!!!!!

one boys said... Best Blogger Tips

admin ko tolong laa bdk yg kt atas tu,,myby die ade videO yang ngeri seram atau pon???? ntalah laa,,ko cube tnye diee,,,aku pon nk gk tngk ape yang die nk tunjuk too,,,pleassssss admin

yg brebut 1st sengal2 belaka said... Best Blogger Tips

zalim!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@one boys tq bro,video yg aku nk bg korang tngk niee,,mmg korang pon x pnh tngk,,,,,

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

WTF...cam sial perangai...bongok punya pompuan !!


Keberhutangan Serius

Anonymous said... Best Blogger Tips

Harap muka cantik tpi perangai mcm setan,,,,!!!

Norasyimah Saifullah said... Best Blogger Tips

Ya Allah kejamnya

amilism said... Best Blogger Tips

KEJAM NYE..@AMILISM.BLOGSPOT.COM

cerita apakah said... Best Blogger Tips

bro yang ada video power tuh meh la upload kat dalam aku http://ceritaapakah.blogspot.com

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

Kesian kat haiwan tu...hurmmmm :( , mengikut statistik yg diberikan oleh WWF(World Wide Fund for Nature), lebih 67% haiwan peliharaan didera secara fizikal. Lebih 75% dari pendera itu pula adalah wanita..hurmmmm., why is this happen.? :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Wtf !

Anonymous said... Best Blogger Tips

jadi 75% tu gilee..

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

pundek bitchin!

Anonymous said... Best Blogger Tips

cun ape jadah..mcm porn star jk muka

Anonymous said... Best Blogger Tips

orait,nnt aku cube msuk kan,,tp bende niee aku rase biar ko tngk dulu,lahh,,so nnt bru tnjuk kn kt kwn2 yg laen,,sbb die mmg perhhhhh,,laen dari yg laenn,,,,bende nie jd kt ngare kite sndiri.

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

syaz..where the hell did you get that stats..the percentage is staggering, for 75% women to do such thing is ridiculous, even almost 80% (my own stats dont bother to google it) of women population in the world are scared of blood, and to mention that they love to abuse animal at the same time watching the blood splash doesnt make sense at all..if they are the hell minions, then I dont surprise..

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

you don't do the fact you shut up.!!!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

no wonder you just make things up..lol..get the facts right next time before you jolly go lucky with candy omommmomo in the pursuit of getting lifeless dude job of ridiculously non beneficial of the idiosyncrasy attitude of retardation of mind of 1st to comment in the blog..puihk

anob said... Best Blogger Tips

1st.....jaga2 ko thehell...silap hari bulan, ko plak jadik mangsa dorang nanti.....

In My Heart said... Best Blogger Tips

ape motif dyorg ni?
kat akhirat nnt,tau la balasan diaorg..

Eeca Shyaa said... Best Blogger Tips

Heartless people. Apa motif mereka? Hehh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
aku dah pnah tgk video dya..
mmg aku teqeyak ta engat oqg dah..
ta yah tgk la video dya..
sdih sgt..
klu dgaq bunyi tme dya pjak pla 2 mmg ta leh lupa nya

yu (24) said... Best Blogger Tips

mental

Anonymous said... Best Blogger Tips

defaqQQ! cun?? plezzz muka hodoh gilerrr mcmtu ker cun nenek sapu sampah lagi cun lah dari muka balut tepung haktuiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hodohnya dan zalimnya perangai, macam pelacur murahan jek

Anonymous said... Best Blogger Tips

burukje rupe mcm perangai je. patutlah ALLAH sediakan neraka. untuk mereka mereka seperti ini.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...