Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 2 March 2012

Artis : Erykah Badu Menangis Pada Sidang Media Pembatalan Konsert (4 Gambar)

Nangis ek? Tu la.. Silap sendiri jugak. Benda-benda macam ni perlu sensitif beb.. So, keputusan kerajaan tu memang bagus. Sebab ibarat menghina Allah.. Tapi yang aku pelik ade jugak la artis Malaysia yang protest benda ni. Siap komen macam-macam lagi. Belum baca? Baca lah kat SINI. apa2 pun, korang tengok je la gambar minah ni menangis yer.. Kan dah rugi banyak duit tu..





p/s : Suruh adibah noor la ganti Erykah ni buat konsert.. amacam? Hehe

Sumber : Here

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

adibah noor ke adebab noor???

Anonymous said... Best Blogger Tips

amekaw...

Anonymous said... Best Blogger Tips

adibah noor...ok gak drpde badudu tu

PicoRico said... Best Blogger Tips

sbb bkn kehendak dia..photographer yg suh dia wat cm tu,utk theme kesucian setiap agama di dunia,erykah badu ni manala tahu mnde ni akan jd snsitif kt malaysia..dia tk tahu menahu...sbb negara kita kn dh ala2 us..so dia ingt smala cm us..

LangkawiHomestay.net said... Best Blogger Tips

adibah nor sokong die ni..dsyt artis malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

pada non-muslim/mat salleh, tattoo tu mmg kebanyakan melambangkan dorang respect dan 'worship' bende2 yg dorang cacah kt badan dorang. Mcm David Beckam cacah badan dia untuk tribute to his wife and kids. ada org cacah gambar nenek dia utk mengabadikan nenek tu kt tubuh dia. Ada yg cacah lirik Justin Bibir kt betis sbb minat giler. mngkin Erykah mcm yg dia kata, dia tgk movie yg worship sesuatu agama dgn mencacah kt badan, tu kiranya bukan dia bermaksud utk menghina agama tersebut, tp mungkin dia jahil jer bnde2 ni sensitif pada penganut2 agama tu... aku boleh terima lagi sebab dia pun non-muslims, mmg jahil. Lain lerr kalo die tu mmg muslim.. or even muslim atas nama jer.

lain kali sape2 yg nak buat konsert kt tmpat org, rajin la bertanya ye, tanya guide ape yg bnde2 sensitif kt tmpat orang tu. kalo artist tu nak amik tau, sekurang-kurangnya org ramai respect. especially kalo bab2 cmni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak x sokong perbuatan die..tp ak xfaham ngn reaksi org Melayu ("Islam").

xperlu la kot nk membenci die..die dtg dri tmpt yg mengajaran agama yg memang x sehebat Malaysia yg memang ade tahfiz, instituisi pengajian semua. Die nih Islam tapi mcm setengah org Melayu la hahaha

Atleast maaf kan die..tegur die dulu..macam budak yg first time buat salah, takkan ko nk bagi yg teruk2 trus? atleast maafkan die n cakap benda ni tak boleh buat semua. Kan elok? baru lah nampak ORANG ISLAM.

Anonymous said... Best Blogger Tips

whateverrr... die mencapap jer tuu.. propa jer sume... die nak pemes.. mn org yg xknl die mesti nak google die.. hehehe.. mnjadi lerr erykah badu.. :p

Anonymous said... Best Blogger Tips

air mata duyung.. nangis tipu-tipu.. publisiti murahan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

serius aku memang x knal die nehh...smpai skarang..SEKIAN

LEPAS SPM NAK BUAT APA?? KLIK SINI

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape lagi jom gantikan die dgn kak kiah budu

Anonymous said... Best Blogger Tips

seronok mengater? kalau kail panjang sejengkal jangan lautan hendak diduga, kalau akal setakat ke bulan, jangan Tuhan kalian nak debatkan...~

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn nk komen emo2 sgt la..
sekali allah bg hidayah pd dia atas kjadian ni, dia blh jd lbih mulia dari kita..
cuma ak pnye 2 sen

Anonymous said... Best Blogger Tips

tengok betol2.. ader aku kesahh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

terjumpa kat blog laen tunjuk koleksi tweet artis Malaysia marah kat kerajaan dgn Datuk Rais Yatim sbb batalkan konsert minah nie....
artis yang ditunjuk Baki Zainal, Adibah Nor dgn Daphne Iking

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADIBAH NOR TU MEMANG BANGANG. BODOH TAHAP GABAN.

topeq said... Best Blogger Tips

salah tetap salah. nak respek agama org pun, nk cacah2 ape2 yg melambangkan dia worship sesuatu pu. ape2 pun, kena taw pasal benda yg dia nak worship or cacah2 tu b4 dia bwt. even non-muslim pun, mane boleh suke2 cacah2 benda2 mcm ni. ni Islam, kalau cacah muka biebier tu ikot suke dia la. xmengkeji agama mane2 pun. kalau gitu, artis islam yg photographer suh pakai rantai salib, xpea la ea? pikir sebelom buat, pikir sebelom komen, pikir sebelom sokong. pikir sebelom terlambat. bwt la research. jgn jadi bodoh mcm adibah noor, sbb artist jea, teros nak melenting. kalau nak sgt, suh la dia ni nyanyi kat umah dia sendiri. habes citer. nak cacah tatu 1 badan pun, cacah la bia jadi mcm biawak pun, tp jaga sensitiviti semua org la. pikir la sikit. jgn jadi conservative malaysian sgt la. semua benda nak condemn jea. dah kalau salah, salah la jugak. ape, adibah noor pun same jea. xpadan ng org melayu ade name NOOR kat belakang.

ben xii said... Best Blogger Tips

erykah budu

islam x suruh kta menghina.. said... Best Blogger Tips

adakah anda mengenali dri anda?? apa itu islam?? apa tujuan islam?? dan apa itu hakikat islam??

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ada tattoo allah kat dada..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...