Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 3 March 2012

Serius : Stail Artis Kpop Wanita - Seluar #Super Pendek (10 Gambar)

Stail Artis Kpop Wanita - Seluar #Superb Pendek
Pendek sampai ada yang kelihatan seperti tidak memakai seluar pun.



 via : asiantown.net

21 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

xyah pkai sluar tros

Anonymous said... Best Blogger Tips

xde la pendek mana pun..aku pnh tgok pmpuan mlyu pkai lgi pendek dri ni..smpai nmpk bontot dia!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala comel..... xpasal2 aku dpt dosa

Anonymous said... Best Blogger Tips

x nk tngok..pegi blahhh...

LEPAS SPM NAK BUAT APA?? KLIK SINI

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel!!!
tapi harom!!!!!!!!!!!!

asal said... Best Blogger Tips

peha cantik xpa la.. ni awek melayu dah la ada selulit, berkerak daki celah peha.. pon nak pakai hot pant.. haha.. sian..

Anonymous said... Best Blogger Tips

JIMAT DUIT.. TAK YAH BELI SELUAR N KAIN LABUH2.. HAHAHAHHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap..fap..fap..fap...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

bodoh!
mana first ko mangkok?!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kaki lawa...xper ah.
yg kaki bdaki n selulit pun ada nak pkai mini pants, kasi muntah jer

shizuka tiramisu said... Best Blogger Tips

k-pop2!! =) hehehehe

Perdana Menteri said... Best Blogger Tips

kau ni 1st time main blogging ke?tak habis2 1st 2nd 3rd.benda ni budak2 je la main,dah basi.annoying sial orang mcm kau ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

xleh la ckp ppuan jew yg berdaki, lelaki pun same jew...kadang2 lebih banyak die punye daki dari ppuan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

diaorg xske pkai sluar...haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik lah... die org sejuk tang atas je ke?? kaki die org kebal ea???

ben xii said... Best Blogger Tips

aset tu beb

Anonymous said... Best Blogger Tips

YOON EUN HYE!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Anon 13:35, lelaki tak pakai hot pants

Anonymous said... Best Blogger Tips

versi fap......, versi 1st, 2nd.................., mcm cibai punya komen

Anonymous said... Best Blogger Tips

hyosung <3

Anonymous said... Best Blogger Tips

anak2 cine kt depan opis aku ni belambak-lambak pakai short cmni...aku plak yg segan...aduhaiii

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...