Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 8 January 2012

Cool : [Video] Bra Untuk Kecilkan Payudara Laris Di Jepun


Mungkin kebanyakan wanita inginkan ukuran payudara yang besar. Akan tetapi, sebahagian wanita Jepun mempunyai selera yang berbeza. Semenjak dijual secara online dari April 2010, Syarikat Wacoal telah menjula lebih dari 76,000 unit Bra yang membuatkan payudara kelihatan kecil. Permintaan bra ini semakin meningkat sehingga ke hari ini. Menurut survey, 10% dari wanita Jepun berusia 20-40 tahun menginginkan produk bra yang dapat membuatkan mereka kelihatan lebih langsing.



Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kat malaysia pn sama..tak semua perempuan suka boobs besar ni. ce jual kat sini tengok. mesti laku.

Awie Omar said... Best Blogger Tips

macam macam arr diaorang ni....
KALI NI NAK CITER PASAL SEBAB APA BLOG LAMBAT NAK UPDATE.
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/dalam-pembinaan.html
KALAU SEMPAT SINGGAH LA DULU.

Anonymous said... Best Blogger Tips

bgi sayalah kan,,boob yg besar ni mmbuatkan kita ni nmpk lbih gemuk kot

Nur FatIn aDiLah bT azMi said... Best Blogger Tips

bersyukurlah apa adanya.. omputeh sibuk nk bsar. korea sbuk nk kecik. mcm2 lah. ish3

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak suka boobs besar.. sebab klau nipple yg hitam tu diameter dia besar gila.. euwwww xselera.. haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bila la nk smpai malaysia. Aku pn nak satu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg kcik nk jd beso, yg beso nk jd kecik, yg xde tetek nk bwat bg ade tetek, yg ade kote nk tuko jd pepek, pepek nk tuko jd kote je blom dengo lg., cube carik psal bnde nih ye admin.,

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu ler..boobs besar bleh bg laki sedap aper??

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nak beli jugak r...boleh beriadah selalu..

azizah isac said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...