Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 4 November 2011

Koleksi : Gambar 'Hanya Berlaku DI Malaysia' Part 11 (10 Photos)

Gambar 'Hanya Berlaku DI Malaysia' Part 11

 facebook

11 comments:

atiqsalleh said... Best Blogger Tips

yg da teddy bear tue selalu tgk... tertanya2 juga mape die letak teddy bear kat bawah kete tue

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaa...lawak2

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

uuuuu..malaysia

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ltak ptung doraemon tu aku tau keta sapa...hahahaha..pnah kami smua tgur..dia ckap cute...

minoari89 said... Best Blogger Tips

ala aku penah nampak letak patung tikus la...mcm2 g

Anonymous said... Best Blogger Tips

ader tu aku nampak spongeBob yg besar dok gantung kat bawah tu..ahahahha dah tak rupe spongebob dah...hitam+kuning2 taik itik :P

Anonymous said... Best Blogger Tips

cute lah tu.....nk budget cute sangat2....entah apa2....dh lah kete mcm kaler baldi....sian doreamon

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg letak patung tu biase la, yg ko nak marah kenape, bongok

andzs_addawiyah said... Best Blogger Tips

Lantak diorg la nk buh teddy besr maner pon..duit byr kete Bln2 diorg xmintak kt kite pon..

Unknown said... Best Blogger Tips

yang last tu kata2 prof ungku aziz..ada diorg ltk kat UM..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang letak patung tu, member cakap nak pastikan dia punya kereta tak rendah sangat. so kalau patung tu koyak, maknanya kereta diaorang rendah *kot,

mak aku cakap : sebenarnya ni budaya orang thailand, biasanya pemilik teksi akan letak kat teksi diaorng untuk halau roh roh,aku pun tak pasti kenapa, mungkin sebab dia dah banyak langgar orang kut

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...