Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 12 March 2014

WTF : Kembar Yang Membuat Pembedahan Plastik Untuk Tidak Kelihatan Serupa Tetapi... (11 Gambar)

Kembar Yang Membuat Pembedahan Plastik Untuk Tidak Kelihatan Serupa Tetapi... 
penghujungnya mereka berdua tetap kelihatan serupa serta kini mempunyai hubungan dengan lelaki yang sama. Memang kembar la sangat.

44 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar no 4 masa remaja cantik dah dgn kening semulajadi... mana hilang keningnya? terbako??

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://tasks4job.com/?refer=18762

Muhammad Taufiq said... Best Blogger Tips

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog abah kau tak buat le lahanat?

-Critiz

Anonymous said... Best Blogger Tips

[panas] gambar Rozita Che Wan berpakaian seksi ditepi pantai semasa berbulan madu! http://bit.ly/NcR8ob

Anonymous said... Best Blogger Tips

rozita nenek kau!

-Critiz

Anonymous said... Best Blogger Tips

Korg, TRY BACA NI...
Tak paksa nk pcaya atau x.
Just nk share.
http://www.mazeermohamad.com/2014/03/mh370-teori-konspirasi-rampasan-pesawat.html
http://www.mazeermohamad.com/2014/03/mh370-operasi-false-flag-kenapa.html
Ada beberapa point yg logik.
Wallahualam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

poin nenek kau!

-Critiz

Anonymous said... Best Blogger Tips

Critiz adalah anak haramjadah...mak dia dulu kena main dgn orang israel yahudi 9 bulan kemudian lahirlah anak haramjadah ni yg bernama Critiz. kah kah kah jgn2 dia dgn mak dia pun di main skali..kah kah kah anak haramjadah mana tau halal haram...kah kah kah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://Youthweeklypay.com/?invite=27940

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila kau nak update blog sialll!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dengan ini dimaklumkan bahawa blog ini telah ditutup dengan rasminya pada 19 Mac 2014.
Sekian harap maklum.

- Admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau tutup, DELETE je terus page nie Admin....

Anonymous said... Best Blogger Tips

misteri kehilangan admin ASG.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon Raja Bomoh VIP guna teropong buluh cari Admin.
ada sapa2 murah hari nak sumbangkan bubu?

-Adminah

Anonymous said... Best Blogger Tips

murah hari? murah hati kot cek?? haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Adminah ni memang bangang mengeja pon tak reti mcm lahanat!

-Critiz

Anonymous said... Best Blogger Tips

[ SEKSI ] seorang gadis bersaiz 34D yang berjaya memikat 100000 lelaki di China hanya melalui senyumannya http://bit.ly/1gNyFtN

Anonymous said... Best Blogger Tips

[ SEKSI ] seorang gadis bersaiz 34D yang berjaya memikat 100000 lelaki di China hanya melalui senyumannya http://bit.ly/1gNyFtN

Amir Zharif said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

ini kalau sultan temenggong sama anak dia yang bangang tunjuk berani sebab ada askar tu tengok memang siap kembar ni kena ratah oleh sultan temenggong tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Saje singgah nk tgk bangsat hingusan komen.....
Msng2 nk kne ludah kt muka.....
Sembng mcm anjing tsepit telo.....

*bang non kunyit*

Anonymous said... Best Blogger Tips

abah kau lahanat!

-anon mak kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://tasks4job.com/?refer=66884

Anonymous said... Best Blogger Tips

murah hari? hahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 12:13, ko maksudkan sultan temenggong tu sultan johor la kan? sultan lanun tak berdaulat tu? ko tunggu jap lagi askar mereng dia ketuk pintu rumah ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

mne admin....xde update...
da mampos ke..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin merupakan salah seorang penumpang k. terbang tu :'(

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

apesal admin lama tak update... admin naik mh370 ker haritu.

bankami.net

Anonymous said... Best Blogger Tips

hello? admin dah mati ke?? aduh bertambah stress nih..

asha azizan said... Best Blogger Tips

Admin saya merupakan pembaca setia blog ni. Kenapa tak update lagi. Sedih rasa. Tiap kali view tak ada cerita menarik utk d kongsi. Abaikan pada mereka yg komen maki hamun.. saya pembaca setia anda :'(

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin dah meninggal. mari kita sedekah al fatihah kpd amin.

Anonymous said... Best Blogger Tips

siapa sebenarnya anon??? http://bit.ly/1hzsDNR

Ada Nama said... Best Blogger Tips

Admin ni penumpang MH370 ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

yup.. admin penumpang tu. semoga rohnya dilindungi.

Ada Nama said... Best Blogger Tips

amin...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sedih la pula aku tengok blog ASG......ishhsskk

Anonymous said... Best Blogger Tips

harap2 kapal terbang tu timbul kembali supaya admin bulih pos citer terbaru... :'(

Adik Admin said... Best Blogger Tips

Salam semua... admin merupakan abg saya. ni post yg terakhir dari arwah. abg saya telah mngadap ilahi pada bulan lepas. semua doakan yg terbaik utk arwah... cukup2lah berkta yg tidak baik. harap penjelasan ni sudah menjawab semua persoalan kalian

Anonymous said... Best Blogger Tips

alfatihah... apa yg dijangka n diberitahukan sebelum ni mmg sahih. sedih

Anonymous said... Best Blogger Tips

kurang hajar! aku idup lagi la bangang!

-Admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADMIN baru bangkit dari kubur ke ape ni.... bangang punye admin tido lama sgt

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh puny admin... duit broadband xbayar ke sampai xboleh hapdate post????

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin paling sengal dlm sejarah.. Puas mencari, ingatkan mati dah.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...