Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 12 January 2012

Cool : [Video] Majlis Hari Jadi Romantik Dari Dahlia Untuk Apex

Lebih kurang 6 hari yang lepas,  Gadis yang dikatakan mempunyai hubungan istimewa dengan penjaga gawang gol skuad Harimau Malaya, Dahlia Teck  telah menganjurkan “suprise party” yang cukup romantik sempena hari lahir Khairul Fahmi Che Mat yang ke-23 di Melaka. Untuk menghangatkan lagi suasana romantis tersebut, Dahlia turut merakamkan kemesraan mereka menerusi rakaman video yang kemudiannya dimuat turun ke laman Youtube oleh juruvideo tersebut yang dikenali sebagai Hazremi dari Imoments Videography.
Ini komen Apex mengenai hubungan dia dan Dahlia Teck : “Minta maaf sangat-sangat, saya tak nak sentuh pasal personal…no komen, saya tak mahu komen apa-apa pasal peribadi saya,






















10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku rase apek nih msih kcewa ngan kekalahan kelantan lwn n.sebilan ari tuh..kalah time ari jadi die plak tuh..ape2pon die dh bwat yg tbaik utk klantan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dari mata ke hati lalu dikenang sumpah setia disaksikan bintang

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka fake apek. hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

aww.. so sweet .. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

jeles...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gmbr 2nd tu nmpk dahlia mcm retarded gila..

Anonymous said... Best Blogger Tips

video dh remove....huhu

Yana said... Best Blogger Tips

aduhhhh...tk sempat tgkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala tak sempat tengok.. admin help!

Authors Yang Stress said... Best Blogger Tips

video dah di upload kembali yer.. hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...