Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 24 December 2011

Kantoi : Gambar Fitnah Adam Adli Gay Adalah Gambar Gay Filipina (2 Gambar)


Sebelum ni ada blog yanbg telah memfitnah Adam Adli ni seorang Gay. Boleh rujuk entry ni --> Adam Adli Dituduh Gay . Malangnya fitnah mereka terbongkar apabila gambar yang disebarkan oleh blogger-blogger United Malays No Otak yang didakwa adalah gambar adam Adli sebenarnya merupakan gambar Gay Filipina. 

Gambar tersebut telah dimuat naik ke internet sejak 2010, di salah sebuah blog Gay Filipina. Malah terdapat gambar lelaki ini yang menunjukkan kemaluan yang tidak bersunat (Link lucah tidak disediakan harap maklum).


Akhirnya fitnah telah terbongkar. Tapi memang terang-terang gambar tu tak sama pun dengan muka Adam Adli. Semoga orang yang menyebarkan fitnah ini insaf dan bertaubat.




Sumber : Here

8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape tu adam adli?

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

..mulut busuk

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni blog politik ke blog nk lepas stress..haih..nnti tlg report plak eh pembohongan blog2 pembangkang plak di sni..blambak gak yg blog pembangkang pn admin..baru TELUS namanya kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape blog2 pembangkang tipu.plzzzzz anon 7.37 g tau.kasi link kal bleh.nak tau gak

Anonymous said... Best Blogger Tips

biasala pro kerajaan sume fitnah & lucah.. takde modal lain gamaknye

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh la anon 737...
asal?bunyi mcm geram je..aku taw ko pro umnporno...budus...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua kerja keparat2 umporno la...puak2 yg tak bertemadun..bingai,baghal ,barua, anjing dan sial..g mampos dgn umno babi!!!!!

Bonggol Unta said... Best Blogger Tips

@Anonymous kau tu rakyat yang tak reti bersyukur.siapa belanja kau sekolah dulu kalau bukan kerajaan.harapkan duit mak bapak tak mampu.duit bantuan kerajaan jugak yang kau makan.pinjaman buku teks pun kerajaan yang bagi pinjam.percuma pulak tu.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...