Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 13 May 2012

Cun : Neelofa Semasa Perhimpuan UMNO 2012 (Gambar)

Neelofa Semasa Perhimpuan UMNO 2012.
Bila dah cantik dan terkenal, memang sentiasa menjadi perhatian orang ramai.
Tapi apa salahnya kalau Neelofa ini orang UMNO, adakah dia salah kalau dia sokong parti ini? Itu hak dia kerana admin nampak ramai mempersoalkan isu parti yang disokong Neelofa.


29 comments:

SyAz_AleXandRia said... Best Blogger Tips

I love u Neelofa..muahhhh ^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia UMNGOK ke? okay, mulai harini tak suka dia -_-

clement said... Best Blogger Tips

???

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak pakai baju ke dia ni??

max said... Best Blogger Tips

brape UMNO bayar die ni ? hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuhhhhh....bedepotttt..pedulik la umngok ke fuckatan ker..janji bedepot...

Anonymous said... Best Blogger Tips

arap tetek jer mantap...tp otak xdak..

Aku_Skandallxxx said... Best Blogger Tips

yg mengapit neelofa ni mesti admin berdua kan???

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

neelofap..muah muah muah

Anonymous said... Best Blogger Tips

dio ore kelate mestilah dia pas,ni mesti umno bayor dia nih

-bily fecren

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAKU:thehellwiththeworldtoday mst plh parti nyet.hahaha...wujudkah???nk follow r...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau bukan disebabkan perjuangan UMNO...kowg2 ni belum tentu dpt hidup mcm skang. yang kowg tau nak cerita hal keburukan owg je. kowg ni bagus sangat ke? ada jasa yang kowg sumbangkan pada negara ke????

Anonymous said... Best Blogger Tips

ade aku kisah ke dia ni sokong UMNO. mmg aku caye pn kalo dia sokong UMNO, tp sokong parti pembangkang? Susah nak caye sbb takde ciri pun. blerghh

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 20:23

aku dpt hidup hingga ke hari dgn keadaan aku skrang sumernya adalah disebabkan ALLAH,

bukan UMNO.

eeee bodonya meleis skrang. >_<

Anonymous said... Best Blogger Tips

@:x sk bl cmua benda nk d politikn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong anon2345! politik sucksss! penuh scandal, rasuah & fitnah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha......klu dia sokong PAS xde job la die,artis kn nk ade job kena la sokong BN....bru la slalu ade show

Anonymous said... Best Blogger Tips

main main main main main

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow ketat baju....
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

-mr.fapson-

Anonymous said... Best Blogger Tips

mengiurkan...

Anonymous said... Best Blogger Tips

biar ar dia sokong UMNO...dari PAS kata parti Islam tp bersetongkol dng Ambiga pemyokong LBGT dgn Murtad...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rambut gerbang2 ni sesuai la masuk UMNO,kalau masuk PAS xmemasal kena pki tudung..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Salam, sokonglah UMNO. Ini parti orang Melayu. Dah 66 tahun pun umurnya. Buat apa nak sokong PAS yang bersekongkol dengan DAP.DAP Parti Cina. Wahai orang2 Melayu adakah anda sanggup berTUANkan CINA yang memang berjiwa RACIST. X sayangke dengan Malaysia. Nak sangat ke Negara kita ni jatuh ke tangan bangsa lain. Melayu memerintah negara ini, bangsa lain dilayan dengan baik, andai kata bangsa lain memerintah negara ini kita MELAYU akan jadi bangsa yang MEREMPAT DI TANAH AIR SENDIRI ini sudah pasti.Oleh itu sedar2lah wahai kawan2 semua. Demi menyelamtakan Negara kita ini sokonglah UMNO. Bersatulah wahai orang Melayu.Saya pasti satu hari nanti PAS juga akan bersama dengan UMNO Insyallah. For u all punya info bangsa lain dinegara kita ini amat dengkikan orang Melayu terutamanya bangsa Cina. Tengoklah apa nasib orang Melayu di Singapork. Renung2kanlah.

faiz fakhirin said... Best Blogger Tips

tengok jer neelofa...lupakan yg lain..

Gila Kurt Cobain

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasal neelofa umno jd mangsa.........hahahaha
.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
politik lggggggggg

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tengah2 saham masih laku ni, muda & cantik elok masuk parti UMNO dulu, lepas ni bila dah tak laku / tua dan tak cun dah, masuk pulak parti PAS sebagai tanda sudah bertaubat....
Sudah banyak contoh artis2 kita macam ni, kita tidak seharusnya berasa hairan pun...

Inilah senario biasa bagi artis2 yang pandai 'cari makan' demi survival dunia & akhirat. Dosa dan akhirat kena jaga juga - takut masuk neraka lepas puas buat maksiat2 tu....Taubat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU TAK KESAH DIA UMNO...SEBAB PERANGAI MACAM SUNDAL SIAL TAK LAYAK PASUK PAS.....ORANG CAM DIA SESUAI MASUK PARTI UMPORNO JE

-BILLY FECREN

Anonymous said... Best Blogger Tips

giler

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...