Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 14 May 2012

Serius : Fasha Sandha Telah Hamil Dua Minggu - Bunting Pelamin (Gambar)

Fasha Sandha Telah Hamil Dua Minggu - Bunting Pelamin.
eh subur juga eh.. nyway congrats kerana ini mungkin adalah rezeki dia..(think positive)
Apa pendapat anda?

*ini bukan fitnah tetapi kenyataan dari Fasha sendiri.


via : norfanil.com

36 comments:

Ismi'Aina Azizan said... Best Blogger Tips

rezeki ALLAH siapa sangka tidak dijangka tp ... berasa hairan lah pula jika baru 2 mggu kahwin dh bunting pelamin , ini bermakna ... err doktor plak ..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!!!!!

Yuri said... Best Blogger Tips

Oooooo ok!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dunia 0h dunia........................................

Anonymous said... Best Blogger Tips

baik tanya sajalah dgn yg pakar.. aku pn tak tau seawal mane buleh bunting kalo malam pertama dah lekat.

erkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

@:xda apa yg nk d hairankn..sy pun bunting pelamin..smggu kawen dh bunting..ms sy dpt tahu sy bunting tu dh sebln kawen le..bkn dlm ms smggu tu..

Hana said... Best Blogger Tips

rerasa macam x pernah dengar org tahu dia preg. dua minggu.tapi tak tahu lah kan.tak arif jugak saya.base on knowledge i yg x seberapa ni,mengikut kepada menstrual seseorang wanita...dia akan mengetahui dia preg. bila kandungan 4 minggu.tu paling awal lah. sebab kitaran haid seorang wanita selama 28hari.kemudian baru start datang bulan kembali.klu x dtg bulan lepas 28hari then she's preg.

tak tahu lah kan.may be ada lagi ilmu yg sy x tahu & perlu belajar lagi.

utk fasha & suami...tahniahlah.semoga kandungan sihat & selamat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wey.korang ni.boleh x cari ilmu banyak sikit?jgn jadi bodoh macam lembu.member aku dua orang pun same macam fasha, kawen 2 minggu dah dpt tahu pregnant.bunting pelamin namenye.

Hana said... Best Blogger Tips

tambah sikit lagi...kalau akad nikah sebulan sebelum bersanding then it's normal la.memang truely bunting pelamin.tapi....if just akad nikah & sanding dalam masa yang jaraknya dekat...itu yang sy x tahu. so i need to learn more la ni...huhu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

2 minggu dah boleh tau la pregnant ke x..

aku bukan nak sokong sgt si fasha sendat ni,,tp tu la..zaman teknologi cggih ni mmg dah boleh tau even baru 2 minggu..

Adeq said... Best Blogger Tips

as my experience kerja nurse : pregnancy test tu only can detect once ur pregnancy 6-8 weeks. 6weeks tu pun if buat test kabur2 so kene tgu another week then buat test lagi.. :) just sharing..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko y lmbu kt atas jgn kte org len lmbu blh???????bodoh tul r...

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

ni kes rotate byk kali! horsepower tinggi sbb pakai lambo..syabbas inspector sahaab...kui3

Anonymous said... Best Blogger Tips

Besa la tu cepat...laki dia tu kan dah banyak experience!

Anonymous said... Best Blogger Tips

anak orang lain laa tuh..bukan rizal punya benih..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

biarla kt dorang,doakan terbaik sudah,,nk pening pikir wat mende.=alhamdullilah saudara islam baru akn dtang,eira syazira pon pregnnt jugak
....thun artis kwin n pregnant

Anonymous said... Best Blogger Tips

buat apa nak pening kepala ... lantak le ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@:maaf lh ye..nk share ckit..sy bunting smggu lps kawen..tp only sebln lbh br tahu yg sy pregnant..3 mggu lps last period sy ada cb buat test,result -ve..smggu kemudian buat lg test,still -ve..2weeks after that sy test lg,br +ve..kalau d kira2,6 mggu lps period br dpt d kesan..sedangkn kalau d kira dr last period sy mmg dh mengandung..just blm dpt d kesan smpai lh mggu ke-6..just sharing,x blaming..

Anonymous said... Best Blogger Tips

adik aku pregnant 2 minggu lepas kawen 3 minggu. xde problem pun.ape daa

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko pregnant time zaman kuno,mmg la x boleh detect lagi. x pun ko ni jenis x terdedah kat teknologi2 sekarang ni.
urine test boleh detect pregnancy dari 2 weeks lagi okayyyy.sumbat dalam otak ko tuhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

diam la semua...dia pregnant pun nk gaduh kecoh2..lantak la..bukan dia pregnant minta korang belikan dia ANMUM pun....

Anonymous said... Best Blogger Tips

xleh blah ar korang ni... pakat nk jd doktor n bidan plk.. sokong anon yg ats ni.. bkn diorng mtk korng blikn ANMUM pon..

Anonymous said... Best Blogger Tips

baru 16hari kawen dh pregnant 2mggu.. hermmm... syukur la nak..tp dr apa yg aku tau, proses sperma tuk d terima oleh ovum memakan masa selama 3hari. klo baru 16hari nikah dh pregnant 2mggu pelik jgk tu. mungkin terlebih kuasa kuda sperm c jejai ni. btw, tahniah la tuk fasha & jejai..moga dapat anak yg sihat nnt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

TAK FAHAM LA..MCM MANA KAWEN 3 MINGGU DH PREGNANT 3 MINGGU?APE TU..MEANS TIME DORG NIKAH DORANG MAIN LA..

Anonymous said... Best Blogger Tips

la.. 10 hari selepas persenyawaan pun dah leh tau kite hamil ke tak la.. fasha kan dah kawen 17 hari.. No wonder la kalau dia bunting pelamin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

skang ni pregnant 1minggu dah bleh tau...smua canggih ape nak risau...Rezeki dia dpt preggy awal..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai kwn2 semua jgnla la gduh psal fasha nie...biarla die kte doakan jela moga die slmat mlahirkan baby tsebut.Dh semua jgn pening2 lg.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ala..relek la.. kesimpulannya zaman sekarang nikah dulu baru bertunang la jawabnya...!! kecik punya hal ma...haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau dah pancut dalam, mestilah mengandung, apa itu pun nak heran!

Anonymous said... Best Blogger Tips

NAK TUTUP LOBANG KAWEN LA JWP NYA!!!!
HAHAHAHAHAHAHA!!!!!
BUANG YG KERUH AMBIL YG JERNIR SUDAH!!!

BigFatMonkey said... Best Blogger Tips

ada aku kessssssaah?? puuuuik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

cret awal nihhhhh......

Anonymous said... Best Blogger Tips

sy pun lepas 2 minggu NIKAH dan sanding, sy dh pergnant 2 minggu. terkejut juga, bila masa lak den berzina? x pornah lak den sorah badan sobolum den jd bini org? oh ghuponyo, den bunting pelamin. FYI, as a doctor, just sharing lah, kita kira waktu subur penganting perempuan tu. kalau time tu ngah subur, then kerap making love (maklumlah pengantin baru) dengan mood yg bahagia, terus fertilized telur tu. and doctor kira 40 minggu nye tempoh bukan 9 bln 9 hari tu. so, xyah lah nak fikir2 bkn, fitnah nanti. free berdosa. mana ada org nak canang kalau dia hamil anak luar nikah so mestilah "anak halal"....korang ni....jgn risau, yg bwk dia gi monthly checkup nnti jejai, bkn u ooolllsss..... waaaalllaweh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nohorommm
jejai dah ta thn 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

jejai power... sperma super active... mesti mlm pertama fasha dok kena tanam cukup2... haha syabas... semoga berbahgia hingga akhir hayat... AMIN

Anonymous said... Best Blogger Tips

Geram sesangat dah tu agaknya maklumlah 5 tahun Fasha idamkan Jejai sejak Jejai jadi laki Nora Danish lagi, sekali dapat 'belasah' memang terus je sangkut! Subur banget!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...