Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 11 July 2012

Cool : Polis Wanita Yang Sungguh Tabah (5 Gambar)

Respek betul kat polis wanita ni. Walaupun hujan lebat, dia tetap komited dengan tugasnya. Ini baru dinamakan tak makan gaji buta. Buat kerja dengan ikhlas.






Sumber : Here


30 comments:

ben xii said... Best Blogger Tips

kesian

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kebasahan

Anonymous said... Best Blogger Tips

Respect ! :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

over salute !

Unknown said... Best Blogger Tips

tabik spring la kat die nih

Anonymous said... Best Blogger Tips

sama muka dengan adik to feed this child

Anonymous said... Best Blogger Tips

If I was there, would definitely buy an umbrella, then go and stand beside her, providing her shelter. No conversation needed, because action speaks louder than words.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mungkin die lupe bwk payung or baju hujan
pape RESPECT polis ni!!!
TERBAEK....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ngak seperti polis MALASSIAL

Anonymous said... Best Blogger Tips

cintaku tertinggal di china...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Polisi indonnonok lg sial..haaahahaa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg ni bkn respect.. tapi bongek.. dah tau hujan pkai la bju hujan ke aper.. krjaan dorg x provide ke bnda2 mcm tu.. polis malysia pun ader gak yang dedicated mcm ni.. tp sume complete.. bj ujan ader.. helmet ader.. reflex sticker ader.. baru la btul.. tu baru work smart.. bkn work hard tapi bongek..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau polis oversea buat macam tu memang kita prihatin sangat..respect la..cute la..cuba polis malaysia buat macam tu..confirm kena kutuk..cakap bodoh la....mindset rakyat malaysia mmg agungkan orang luar...hmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

polis kt malaysia pun ade gk mcm ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Setuju ngan anon 10:09. Kita besanye prihatin tol klu perihal org luar. Perihal dlm m'sia xmau tol2 prihatin. Well negara kita x la se'perfect' mana tp at least lbih bgus drpd few negara yg ak lawat. Penuh dgn peperangan, kebuluran, penyakit, kematian & kekejaman. Ak b'syukur lahir sbg rkyat m'sia. Di m'sia yg corrupt tu ada tp yg tulus pun ada. Sbb tu kita diciptakan sbg manusia, ada kelemahan dan ada kekuatan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang semua pun sama jaaaaaaaaaaaa

khairil menantu pak dolah said... Best Blogger Tips

polis luar negara mmg komited x mcm polos m'sia ni..gaji dn elaun jer tiap2 tahun mtk naik..keje mcm cibai..lau kes org kenamaan cepat jer..lau kes org2 biasa ni mcm kes culik budak sekor pon x leh harap..makan gaji buta..dah tu rasuah tahap giler polis m;sia ni.ni komen aku ni rmai nnti yg marah tp aku peduli per..aku dulu pnh polis m'sia ni pau atas alasan sj2 direka..fuck u la polis m'sia.anjing haram..puihhh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nenek lu kne rogol jgn g bt report kt polis lak..g report kt atok lu..kahkahkahkah

khairil menantu pak dollah said... Best Blogger Tips

abis lau mak hang kna rogol pon nnti polis leh wat per jahit balik ker puki mak hang koyak tu ker?? eh jgn harap lak polis m'sia nk layan menda2 gini..lu mmg anak haram kut sbb tu bonggok sgt...puiih

Anonymous said... Best Blogger Tips

kmpd.. hang ni ader kes ker ngan polis..? Ke hang ada mintak jd polis tp x dpt sbb pendek.. bkn bdn pendek.. tapi pendek akal.. bodoh!

rakyat said... Best Blogger Tips

polis 80% suma nya kaki perempuan.. kaki pau.. kaki botol. maen ngan bini org.. polis muda plak.. tunjuk lagak je lebih.. gila kuasa.. kerja kerana sesuap nasi.. niat yg salah.. aku duduk dlm kalangan diorang.. aku twu lah..

khairil menantu pak dollah said... Best Blogger Tips

aku sokong ko 100% rakyat..anom 11:23 ni mmg bonggok tahap lembu tanah..aku ni tinggi 181cm ko kata pendek xdpt polis..hahaha..dpt offer dl pon aku tolak sbb dok nmpak akn api neraka sbb lau mkn suap dn rasuah ni..ko per tau..bodoh dok hulu mane x tau..aku dh muak tgok polis m'sia ni dok pau sana-sini..kt org tempatan or PATI tp nk kata per dh mrk ada kuasa dn seragam berpistol lau takat ada butuh aku pon ada..ko tu yg pengampu bodoh..sure mak bapak lu menyesal lahirkan kau yg bodoh piang ni ek..

nikezad said... Best Blogger Tips

KMPD.....lu ni bkn rakyat msia ke...klo rase polis luar bagus...polis msia x bgus...masuk polis...btulkn mereka....bkn menyalak atau tau mengembek jee... klo rse msia x selamat utk hidap kau....pindah lah ke indon...bangla...viet..ygseiras dgn mka kau...TUIIIIII

nikezad said... Best Blogger Tips

rakyat said.....kau ni pn bacul....tgurla...nasihat...cegah apa yg x btol...ni kau pandang jee...dayus la hang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sentiasa lah brsyukur dgn apa yg ada...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kmpd ni mmg bengong,org kata kau tu pendek akal, bkn bdn pendek. kata org bodoh,kau tu lagi bodoh.klau jdi polis pon jgn la mkn rasuah bengong,pokok pngkal hati.klau kau jadi tok imam pon,tapi makan duit masjid,duit zakat,kau ingat mane tempat kau..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

muke di macam cikgu saya waktu darjah 4....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@khairil menantu pak dollah
cakap polis malaysia anjing ye? bukan semua.. awak kene faham semua tu, abah saya polis, tak pernah terlibat pun benda2 haram macam tu. alhamdulillah, kami semua berjaya,hasil duit halal abah saya. jadi encik khairi, statement awak ni dah tuduh SEMUA POLIS yang ada kat Malaysia. selagi awak tak mintak maaf pada polis yang tak bersalah, yang kerja dengan ikhlas, selagi tu awak berdosa. Allah ada, Allah tahu polis mana yang elok, polis mana yang tidak. jd jangan tuduh sebarangan ye. semoga Allah ampunkan kita. amin. (:

Anonymous said... Best Blogger Tips

khairil bodoh.. tolak offer sbb nmpk akan api neraka??.. haha.. blm masuk dah terpikir pasal rasuah.. org masuk polis sbb tolong orang.. fyi aku xde family dlm polis.. tp aku tau ramai lg polis baik.. mcm diri bagus sgt je nak kata org lain x bagus..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ntah pa2 ja.. bkn semua polis jahat bngokk!!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...