Kongsikan Entri Kami

Friday, 11 October 2013

Serius : Kelab Seks Untuk Warga Emas Di Jepun (2 Gambar)


TOKYO – Sekali pandang, ahli kelab ‘Three Loves’ akan berkumpul setiap petang untuk menghabiskan masa minum teh. Tetapi realitinya, kegiatan itu turut membabitkan seks antara ahli kelab yang separuh daripadanya berusia lebih 80 tahun.

Polis di Tokyo semalam menahan seorang lelaki berumur 70 tahun kerana melanggar undang-undang pelacuran dengan tuduhan mengatur seks antara kira-kira 1,000 lelaki dan 350 wanita sebagai balasan memperoleh komisyen. Kiyohide Kuroda dan kelab tehnya melanggar undang-undang pelacuran Jepun, kata pegawai.

Dia dituduh mengatur kegiatan seks di kalangan warga emas menerusi iklan di akhbar yang mencadangkan mereka mungkin dapat menghilangkan kebosanan dengan bertemu rakan minum teh yang lain di kelab miliknya, San Ai, atau Cinta Tiga.

Lelaki tertua yang menjadi anggota kelab itu berusia 88 tahun sementara wanitanya, 82 tahun dan majoriti ahlinya berusia pertengahan 60-an. Hanya mereka yang terpilih saja boleh menganggotai kelab itu. tetapi ia dihadkan kepada mereka yang lebih 40 tahun dan perniagaan yang dijalankan sejak 10 tahun lalu membolehkan Kuroda memperoleh komisyen lebih RM1 juta.


Sumber : Here
Read More.. "Serius : Kelab Seks Untuk Warga Emas Di Jepun (2 Gambar)"

OMG : Nenek Berusia 61 Tahun Menggunakan Paru-Paru Besi (4 Gambar)


 NEW YORK – Seorang wanita Amerika Syarikat menghabiskan 61 tahun hidup dalam tiub besi untuk terus bernafas selepas penyakit polio menyebabkan dia lumpuh.

Martha Mason terbaring dalam tiub yang digelar sebagai paru-paru besi yang berfungsi sebagai sejenis pengalih udara, menambah dan mengurangkan tekanan udara bagi mengembang dan mengecutkan paru-paru Martha kerana ototnya amat lemah. Martha terbaring dalam silinder besi berukuran 2 meter panjang dan seberat 362 kilogram itu, membaluti tubuhnya kecuali kepala.

Martha lumpuh ketika berusia 11 tahun selepas menghidap polio sejurus selepas wabak itu membunuh adik lelakinya, Gaston.

Selepas adik lelakinya dikebumi, Martha menyedari yang dia juga menghidap simptom sama, tetapi merahsiakan kebimbangannya untuk tidak membuat ibu bapanya sedih.
Dalam bukunya ‘Bernafas: Hidup Dalam Rentak Paru-Paru Besi,’ Martha menulis: “Saya tahu saya menghidap polio.

Saya tidak mahu orang lain tahu mengenainya. “Sehari sebelum itu saya dengar ibu bercakap dengan rakannya mengenai paru-paru besi yang dipakai Gaston. “Saya tahu saya tidak akan berdepan kesukaran itu kerana saya ada paru-paru yang sihat.” Dalam video dirakam sebelum kematiannya pada 2009, Martha berkata: “Saya sering berfikir bagaimana perasaan ibu bapa saya apabila saya jatuh sakit – mereka turut mengebumikan satu-satunya anak lelaki mereka.

“Orang lain dan saya sendiri menyangka ibu bapa saya akan hidup lebih lama daripada saya. Doktor berkata, paling lama pun, saya hanya akan hidup setahun, tetapi sehingga hari ini saya masih hidup. Terima kasih kepada paru-paru besi itu.” Mereka yang menulis mengenai kisah hidupnya berkata, semangat dan keinginan Martha untuk menjalani kehidupan biasa adalah kunci kepada umur panjangnya.

Walaupun mengalami keadaan yang sukar, Martha yang dilahirkan pada 1937 dan tinggal di Lattimore, North Carolina berjaya menamatkan pembelajaran sekolah menengah dengan keputusan terbaik, selain turut menganjurkan parti makan malam.

Dalam video itu Martha berkata: “Hidup seperti ini sudah menjadi perkara biasa buat saya saya tidak pernah memikirkan mengenainya.” “Mesin ini berfungsi daripada gegendang telinga saya seperti beg udara besar. Terdapat kaedah lain pengalihan udara, tetapi saya memilih untuk tidak melakukannya. 


Sumber : Here
Read More.. "OMG : Nenek Berusia 61 Tahun Menggunakan Paru-Paru Besi (4 Gambar)"

Serius : [Video] British Airways Siasat Pramugari Beraksi Lucah


 SEBUAH rakaman video berdurasi 8 minit memaparkan dua wanita seksi beraksi ghairah dalam persalinan uniform British Airlines tiba-tiba mendapat perhatian ramai di laman maya sejak akhir-akhir ini. 

Meskipun telah muncul di laman youtube sejak Julai 2012, baru sekarang video ini menjadi isu apabila ia kembali dinaikkan oleh penonton di laman berkenaan. Dalam video tersebut, seorang pramugari kononnya membantu seorang lagi pramugari mencuci uniform dan mandi di dalam tab.


The Sun melaporkan, video ini dipercayai dirakam di bilik hotel tempat pramugari menginap sementara menunggu penerbangan berikutnya. Ekoran hangat diperkatakan, British Airlines turut merasa tempiasnya apabila ia dikaitkan dengan moto syarikat mereka iaitu ‘to fly, to serve’.


Syarikat penerbangan itu bagaimanapun telah mengeluarkan kenyataan bahawa tiada kakitangan atau pramugari mereka terlibat setelah disiasat. Pun begitu, mereka mengakui siasatan lanjut masih diteruskan.Sumber : Here
Read More.. "Serius : [Video] British Airways Siasat Pramugari Beraksi Lucah"

Serius : "Manhands", Sabun Dengan Bau-Bauan Tangan Lelaki (10 Gambar)

Seorang pereka dari Nebraska , Adam Anderson 27 Tahun telah mencipta sabun yang mana menggunakan konsep bau tangan lelaki seperti tangan lelaki pegang duit dan sebagainya.


Sumber : Here
Read More.. "Serius : "Manhands", Sabun Dengan Bau-Bauan Tangan Lelaki (10 Gambar)"

Cun : Darya Klishina, Lagi Atlit Yang Menawan Dan Cantik Dari Rusia - Olahraga (20 Gambar)

Darya Klishina, Lagi Atlit Yang Menawan Dan Cantik Dari Rusia - Olahraga.
Yang pernah tengok IAAF atau Olimpik mesti kenal si gadis manis cantik dari Rusia ini. Walaupun bergelar atlit kebangsaan, tetapi beliau tetap mengekalkan kecantikkannya sehingga mampu bergelar model sambilan. Kini beliau masih lagi aktif dalam sukan olahraga. Dia pernah bergelar juara Eropah dan memenangi beberapa pingat dalam Piala Dunia IAAF. 

Read More.. "Cun : Darya Klishina, Lagi Atlit Yang Menawan Dan Cantik Dari Rusia - Olahraga (20 Gambar)"

OMG : Bunga Yang Menakutkan Serta Mengerikan Semasa Layu (7 Gambar)

Bunga Yang Menakutkan Serta Mengerikan Semasa Layu.
Memang menakutkan selepas melihat gambar bunga layu di bawah ini. Tak percaya? Anda tengok sendiri.

Read More.. "OMG : Bunga Yang Menakutkan Serta Mengerikan Semasa Layu (7 Gambar)"

Serius : Apabila Sekeluarga Beruang Melakukan Aktiviti Seperti Manusia (10 Gambar)

 Apabila Sekeluarga Beruang Melakukan Aktiviti Seperti Manusia.
Seorang jurugambar meletakkan barang manusia di hutan berdekatan dengan sekeluarga beruang. Beruang itu mengambil kesempatan ini dan menggunakan semua barang itu seperti manusia. 

Read More.. "Serius : Apabila Sekeluarga Beruang Melakukan Aktiviti Seperti Manusia (10 Gambar)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...