Kongsikan Entri Kami

Friday, 22 March 2013

Info : Wanita Iran Sebelum Revolusi Islam 1979 (14 Gambar)


Berikut merupakan gaya dan pemakaian wanita Iran seblum Iranian Revolution/Islamic Revolution yang dicetuskan oleh Ayatollah Ruhollah Khomeini pada tahun 1979. Khomeni telah menjatuhkan kekuasaan dinasti Pahlavi dibawah Shah Mohammad Reza Pahlavi,yang disokong oleh US dan UK. Lihatlah perbezaan Iran dulu dan sekarang. 


p/s : Seksi beb.. 

Sumber : Here
Read More.. "Info : Wanita Iran Sebelum Revolusi Islam 1979 (14 Gambar)"

WTF : Siapa Sanggup Pakai Minyak Wangi Ini? (3 Gambar)


Minyak wangi merupakan salah satu barang penting yang perlu ada di atas meja hias atau beg tangan seorang wanita. Aroma minyak wangi yang harum menjadi simbol identiti dengan peribadi diri yang anggun dan bersih. Selain itu aroma minyak wangi juga boleh menunjukkan keperibadian seseorang. Maka jangan hairan sekiranya seseorang itu boleh menghabiskan jumlah wang yang banyak untuk membeli satu atau lebih jenis minyak wangi.

Namun, terdapat sesuatu yang berbeza dengan minyak wangi yang satu ini. Sebuah minyak wangi buatan Demeter telah membuat minyak wangi dengan aroma mayat yang di namakan "Zombie Perfume" atau Minyak Wangi Zombie. Khabar baiknya, minyak wangi ini di buat secara berpasangan seperti yang biasa  digunakan untuk golongan lelaki dan wanita.

Minyak wangi Zombie ini di bungkus dengan botol yang sangat menarik sehingga anda boleh membawanya ke mana saja. Untuk minyak wangi golongan lelaki, aromanya berasal dari ekstrak daun kering, jamur lumut dan aroma tanah sehingga boleh membuat anda merasakan aroma 'busuk dan reput" badan ketika menggunakannya.
Sementara untuk minyak wangi golongan wanita, aromanya lebih ringan dari minyak wangi lelaki. Mengandungi sedikit aroma wine untuk memberikan kesan feminin. Namun, sesuai dengan namanya, minyak wangiu ini tidak akan jauh dari aroma mayat.

Meskipun ini adalah minyak wangi Zombie, harganya juga tidak terlalu mahal jika dibandingkan dengan minyak wangi jenama lain yang dijual di pasaran. Harga minyak wangi Zombie untuk isipada 29 ml berharga sekitar $20. Sementara minyak wangi isipadu 118 ml harganya sekitar $39.50. Dengan harga seumpama itu, ia mampu bersaing dengan harga minyak wangi lain di pasaran.

Demeter adalah salah satu syarikat perusahaan yang mencipta minyak wangi dengan bau-bau yang aneh. Sekiranya anda tertarik untuk mencari minyak wangi dengan aroma yang luar biasa dari kelainan, anda boleh memeriksa daftar produk minyak wangi keluaran Demeter yang lain dan di sana, anda akan menemui pelbagai jenis aroma minyak wangi yang boleh membuatkan anda geleng kepala. Beberapa contoh minyak wangi yang ada di sana adalah minyak wangi beraroma mesin cuci automatik hinggalah kepada minyak wangi  aroma kotoran.


p/s : Sanggup? 

Sumber : Here
Read More.. "WTF : Siapa Sanggup Pakai Minyak Wangi Ini? (3 Gambar)"

WTF : Gadis Jepun Sanggup Seksa Diri Untuk Panjang Kaki Mereka (8 Gambar)

Gadis Jepun Sanggup Seksa Diri Untuk Panjang Kaki Mereka.
Kebanyakkan gadis Jepun mempunyai kaki yang sangat pendek. Jadi satu trend baru di Jepun telah membawa ramai gadis untuk menjalani satu proses selama 9 bulan bagi memanjangkan kaki mereka. Dalam 9 bulan mereka akan tinggi sehingga 8 cm. Proses ini memerlukan dua pembedahan yang bernilai RM65000.  

Read More.. "WTF : Gadis Jepun Sanggup Seksa Diri Untuk Panjang Kaki Mereka (8 Gambar)"

OMG : Apa Yang Pelik Pasal Gadis Comel Bernama Tracy Ini? (10 Gambar)

Apa Yang Pelik Pasal Gadis Comel Bernama Tracy Ini?
Tracy kelihatan seperti seorang gadis pujaan orang ramai di dunia ini. Tetapi dia mempunyai satu rahsia yang orang ramai tak tahu. Apa rahsianya? Mari lihat sendiri di bawah ini. 


Masalahnya dia mempunyai lidah yang tersangatlah panjang...
Read More.. "OMG : Apa Yang Pelik Pasal Gadis Comel Bernama Tracy Ini? (10 Gambar)"

Serius : Emma Watson Pose Bogel Untuk Majalah Natural Beauty 2013 (8 Gambar)

Emma Watson Pose Bogel Untuk Majalah Natural Beauty 2013.
Siapa tak kenal gadis ahli sihir ini. Baru-baru ini dia didapati telah pose gambar tak memakai pakaian untuk Majalah Natural Beauty 2013. 

Read More.. "Serius : Emma Watson Pose Bogel Untuk Majalah Natural Beauty 2013 (8 Gambar)"

WTF : Bikini Yang Diperbuat Daripada Plastik 'Bubble Wrap' (5 Gambar)

Bikini Yang Diperbuat Daripada Plastik 'Bubble Wrap'.
Kita biasa akan bermain dengan Bubble Wrap ini tetapi mereka menggunakannya untuk membuat bikini pula. Memang idea yang pelik.

Read More.. "WTF : Bikini Yang Diperbuat Daripada Plastik 'Bubble Wrap' (5 Gambar)"

WTF : Cuti Musim Luruh Yang Menyakitkan Mata Di Pantai Texas (15 Gambar)

Cuti Musim Luruh Yang Menyakitkan Mata Di Pantai Texas.
Pantai South Padre adalah sebuah destinasi  Cuti Musim Luruh yang paling dashyat di dunia. Di lokasi ini, pengunjung digalakkan untuk minum minuman kerana harganya cuma RM20 untuk segelas cocktail. Jadi setiap hari, seramai 60 orang didapati mati di lokasi ini kerana beberapa sebab antaranya alkohol, dadah dan kemalangan. 


Read More.. "WTF : Cuti Musim Luruh Yang Menyakitkan Mata Di Pantai Texas (15 Gambar)"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...