Memang menarik pembasuh mulut Pudding ini tetapi anda mungkin akan pengsan atau hilang selera sekiranya harganya disebut. Pudding yang dihidang seperti Faberge Easter egg, saluti dengan empat jenis coklat Belgium yang paling mahal dan dihiasi dengan daun emas, kaviar champagne dan juga dua karat berlian. Empat jenis coklat yang digunakan akan memberikan rasa buah pic , whiskey dan buah oren. Lapisan paling atas pudding ini adalah lapisan jeli champagne dan dibawah sekali lapisan biskut. Seluruh hidangan ini dihasilkan oleh Marc Guibert, Ketua chef di Lindeth Howe Country House Hotel, Windermere dan akan mula dirasmikan di Minggu Coklat Peringkat Kebangsaan hari ini.
p/s ; bagus aku pakai duit itu beli kereta Myvi yang baru.
dailymail
3 comments:
baik aku makan nasik ngan budu jer la...lg kyg..
seco'et camtu pun harge mahal.. ish2..
tak leh makan ni, haram!
baik beli mende lain, tak berbaloi lgsg! haha
Post a Comment