Kongsikan Entri Kami

Monday, 9 May 2011

[Video] Wonder Girls Versi Indonesia Yang Bikin Muntah Darah!

 
Tengah aku syok layan lagu Indon kat Youtube, terjumpe lak satu girl band K-POP wannabe from Indonesia yang bernama G-String.. Name pon dah meletop.. blom lagi tengok tarian diorang.. so, ape kate kite same2 layan, pastu korang evaluate la sendiri yek.. hehe..


Amacam?? Opening dance dah macam haram.. hahahaha!! Memang fail abes la G-String nih.. Dahla ade sorang tu pakai braces... LOL!! Please la mantapkan dulu tarian korang tu.. jangan arapkan muke n body yang cun je trus boleh buat video clip.. haha.. ape2 pun, thanks for trying...

Sumber: Youtube

31 comments:

fatin faisal said... Best Blogger Tips

hahaha..hampeh je semua...
step dance x sharp langsung...
pergerakan sume cam malas..thumbsdown for them..
peace.. =D

AdminStressGiler said... Best Blogger Tips

memang hampeh.. ahaha.. kesian lak tgk.. haha

Unknown said... Best Blogger Tips

hahahaha...
pon boleh...

farah wahedda said... Best Blogger Tips

hampehh gile...nak menari tu bia lah pakai baju yg bersesuaian sikit..ini tak pkai baju yang jenis skirt2 menari sikit dh nmpak selua dalam huhuhuhuhuhu

Unknown said... Best Blogger Tips

nme group pon da hot,tapi dressing ngan tarian hampeh giler

Kyosuke Takumi said... Best Blogger Tips

part eng oke nice tp bler msuk bhs dorg *dead fish* haha. mlznyer lar korg nk nari weh ekeke

IS ALL ABOUT ME :) said... Best Blogger Tips

haha ~ nmpakkk panties diee !!

Aimi Fauzi said... Best Blogger Tips

buang masa je aku tgk :(

Unknown said... Best Blogger Tips

bodo baik pakai bikini je.... bagi nampak sume ...
dah la lirik cam haram... pakai sexy2 ingat orang suke ke ...takt suke tengok die goyang2 kat situ baik x yah...

Yaya Abu Samah said... Best Blogger Tips

M-POP lagi jadahjadah.
Gula-gula tu lagi geli weh.haha

Najwa Jamal said... Best Blogger Tips

at least kaki diorg kurus. haha. x mcm gula2

Unknown said... Best Blogger Tips

hehuhehuhehu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

penderaan mata bagi lelaki...kakakak waaaa nampak suar dalam die @.@

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo je diorang

KaKTuS BeRDuRi said... Best Blogger Tips

nape buruk sgt yg pakai reben besar tuh..yg si kuning plak bajet cam cantik je..eeeiii..berangan bnyk la dorg nih..dah la menari pun lembek2..mcm agar2 dok berjoget je..eeii..

Abe Frank said... Best Blogger Tips

x sggup nk tgk smpai abis..
Siapa dapat teka semua logo-logo superhero ni?

Unknown said... Best Blogger Tips

hik3..hik3..no comment..adekah die rse mcm mnari poco2..hahahahahahahahahahhaahaha XD lawak gilak

AnnSyima said... Best Blogger Tips

ktiak itam dorang pn nmpak gak

Anonymous said... Best Blogger Tips

at least diorg cantek gak drpd GULA GULA -.-' HUHU

Anonymous said... Best Blogger Tips

erk...mcm ni pn bleh...guilty2...jelek bohhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

mle2 ak tgk ingt kn lgu fast cm K-POP tuhhh . lgu pown lembek je . yulks ! geli ak tgk

kubigomofm said... Best Blogger Tips

best best

Anonymous said... Best Blogger Tips

haduiiiiiiiii.. cam ni pun ada.. geli makkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

ermm base jer pun...kebanyakkan video klip indon mmg mcm ni gak, ade yg lg teruk dri ni...jd x heran bla tgk dance dorg...

ynz said... Best Blogger Tips

vongokkkkzzz nihhh

asraff said... Best Blogger Tips

kelakar la plak bila tgk group mcm ni....

Skuad Muda Barcelona kalahkan Bate Borisov

Anonymous said... Best Blogger Tips

hunny bunny sweety..????
tiru lagu honey kumpln kara....

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagu dh best,,tp nyanyi mcm malas je,,wek

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hay Malay you are jealous because cause your songs aren't desirable in Indonesia. Instead our songs are gold in your own country.. poor thing!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haloo... lagu malaysia tidak laku di Indonesia. so far saya belum pernah dengar lagu malaysia ditayangkan di TV atau stesen radio di negara kami saat ini.kebetulan saya baru search beberapa di youtube ternyata lagu kamu boring!! lembik!! flat!! pantes tidak bisa menembus pasar Indonesia. Bahkan warga Malaysia sendiri lebih memilih lagu Indo daripada Malay.

Lian said... Best Blogger Tips

Hahaha.. Jangankan kalian. Gue yg orang indo aja mau muntah liatnya, untung aja girlband" di indo cepet tenggelam, jadi gue gak kehabisan darah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...