Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 11 May 2011

Taman Bukit Maluri, Kepong : Dulu taman permainan, kini taman "SEKS"

Tahu tak di mana Taman Bukit Maluri di Shah Alam? Taman ini dulunya satu taman untuk seisi keluarga bergiat cerdas dan menghabiskan masa bersama ahli keluarga. Kini menurut laporan Malay Mail, penduduk sekitar Bukit Maluri telah mendapati begitu banyak kerosakan dan masalah di taman ini. Antaranya , lampu rosak kerana wiring yang tak sempurna, kabel elektrik yang terdedah, kotak elektrik yang terbuka dan banyak lagi. Laporan telah dibuat dari masa ke masa tetapi tindakan tidak diambil sehingga berlakulah insiden bulan Mac yang lepas di sebuah taman permianan yang hampir serupa masalahnya, seorang budak - Muhd Naquiddin, telah meninggal dunia selepas terjatuh dan terpegang tiang lampu yang mempunyai kabel yang terdedah sehingga menjana elektrik pada tubuhnya dan membunuhnya.

Taman Bukit Maluri : TAMAN SEKS REMAJA


Selain masalah kerosakan sini sana di taman ini, taman ini juga dikatakan menjadi tempat remaja dari sekolah melakukan seks bebas.
Menurut seorang penduduk, remaja akan melakukan seks di gazebo berbumbung yang terdapat di taman ini kerana gelap dan sunyi pada waktu malam

Selain dari gazebo, remaja ini juga melakukan perkara yang tak bermoral ini si papan gelongsor budak-budak.
Penduduk di sekitar telah memberi nama papan gelongsor itu sebagai " Tunnel of Lust". Bukan saja di malam hari, tetapi ada penduduk yang melaporkan mereka ternampak pelajar melakukan seks pada siang hari di gazebo serta papan gelongsor.Ada penduduk yang pergi menegur tetapi ditentang dan dimaki orang remaja-remaja ini.Mereka tidak berani melakukan apa-apaa kerana takut akan diserang.

credit : mmail

6 comments:

dontpushpush said... Best Blogger Tips

adoiyai..... makin parah gini :(

the rat race of the week.. said... Best Blogger Tips

budak2 skang....haish

emily said... Best Blogger Tips

dude..taman bukit maluri is in Kepong not in Shah Alam. Saya duduk dekat je ngan taman permainan tu. Kat sini ramai cina, dan selalunya yang lepak kat taman permainan tu pun anak2 cina. Tak tahulah apa nak jadi dengan budak2 sekarang.

AnnSyiema said... Best Blogger Tips

taman bukit maluri dekat kepong bukan shah alam...
nak kata kawasan tu jadi taman seks macam tak logik sangat sangat.... dah duduk di area bukit maluri sejak baru bukak lagi...kalau bdk2 yang kapel2 tu mmg la ada..tapi tak pernah lak nampak diorang buat seks.. dan tempat tu sangat2 la terang... even tgh malam pun ada je lampu terang n budak2 lelaki main basketball...haissyyhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kepada seluruh rakyat Malaysia yang dihormati,

Dengan hormatnya sini, Kami ingin memaklumkan bahawa “MCA GOMBAK” YIP KUM FOOK(YIP KUM FOOK & ASSOCIATES, HIS CAR NUMBER PMC 898) LOW MEI LAN(ISTERI) dan anak mereka YIP JIUN HANN yang berjalan tugas sebagai lawyer di alamat : NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR JALAN 53, DESA JAYA KEPONG 52100 KUALA LUMPUR & LOT 3.55, KOMPLEKS DESA BATU 8, JALAN KEPONG 52100 KUALA LUMPUR (YIP JIUN HANN & ASSOCIATES)

Harap semua rakyat Malaysia mengambil perhatian dan jauhkan orang yang tersebut kerana jangan terkena tipu

Mereka sangat jahat dan hatinya hitam(kejam), sanggup menipu wang wanita, merosak keluarga orang lain dan sendirinya memakan wang Temple, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, dan berpura-pura merepot ke polis resit hilang.........harap perhatian

Sekian dimaklumkan,

Terima Kasih

SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES
KAMI HANTAR MESEJ INI SEBAB RAMAI ORANG KENA TIPU DAN PEMINTASAN DI KEPONG...HARAP ORANG RAMAI BERJAGA-JAGA DENGAN MEREKA TERSEBUT

FORWARDED BY MR. LAI, JIE BAO CASKET

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://malaysian-properties-iec.blogspot.com/2014/04/lawyer-firm-that-was-cheat-to-be-watch.html

LAWYER FIRM THAT WAS A CHEAT TO BE WATCH OUT - URGED BY SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE COMMITTEES

To all Malaysians respected,

respectfully here, we wish to inform that YIP KUM FOOK (YIP KUM FOOK & ASSOCIATES) and YIP JIUN HANN job as a lawyer who runs at: NO. 2A & 2B, 2ND FLOOR ROAD 53, DESA JAYA, KEPONG 52100 KUALA LUMPUR

We are all Malaysians to take notice and far from people mentioned above because do not hit plot

They are very nasty and black hearts (cruel), able to cheat women money, destroy families and himself consuming of Temple money, SAMNAK SAMBODHI BUDDHIST TEMPLE, NO: 19 JALAN 38 TAMAN DESA JAYA, KEPONG, KUALA LUMPUR, and pretend to report police lost receipts ......... please note

Thank you,
SAMNAK SAMBODHI COMMITTEES

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...