Kongsikan Entri Kami

Friday, 27 July 2012

Serius : Rupa Miss Korea 2012 Dulu VS Kini Mengejutkan Orang Ramai (3 Gambar)

Rupa Miss Korea 2012 Dulu VS Kini Mengejutkan Orang Ramai.
Dia menjadi perbual orang ramai kerana mereka pada mulanya percaya yang rupanya adalah asli tanpa pembedahan. Tetapi selepas gambar zaman persekolahan dia tersebar, orang ramai masih tertanya-tanya mengenainya kerana gadis ini bakal mewakili negara dalam Miss Universe.

Kini

Dulu




12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok jer muka dia.. cuma bum bum kit dr yg skrg

Anonymous said... Best Blogger Tips

dye wat surgery part mata. look closely
_@_puteri_cilik_

Unknown said... Best Blogger Tips

mekap ma.. bahagian mate tu leh mke up leh nmpk beso.. dulu tembam time skula.. nak msuk miss universe kne kurus aaa.. bile dh kurus mke len skit la @@

Anonymous said... Best Blogger Tips

the boobs,so big

Anonymous said... Best Blogger Tips

make up? i dun think so..sbb 1st pic dia xpkai make up tebal atau sng nk phm make up di bhgian mata..lgpn artis korea artis palstic surgery..hehe..

opps! bersangka baik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

-mr.fapson-

Anonymous said... Best Blogger Tips

@hazirah kasimon

tembam macam kau ke hazirah woi??hahahaha

CikPuanMudaIrma said... Best Blogger Tips

cantik orangnya
lantak ko la kak nak plastic surgery ke plastic bag
wawawa

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://prelaunchx.com/x/q6097

Anonymous said... Best Blogger Tips

lain btul dri muka yg sbelom nye..

*mari mnderma di bulan ramadhan ini~
KLIK DI SINI KORANG DAH DIKIRA MENDERMA 20SEN!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nt dah ada ank.. ank kua ikut muka asal parent dy..msa tu bru taw hodoh ke x..

Giraffe said... Best Blogger Tips

skali pandang tau kalau ada perubahan... seperti anon2 yg specialist kite diatas... minah korea ni buat double-eye lids operation. operation ni amat famous kerana jarang di korea memliki natural mata besar. mejority 90% mata sepet. yang banyak tu... aa... tu cetak rompak punya....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...