Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 11 February 2013

Latest : [Video] PSY Gegarkan Rumah Terbuka Tahun Baru Cina Di Penang


Penyanyi rap sensasi Korea Selatan, Psy menutup tirai Program Rumah Terbuka Tahun Baru Cina 1Malaysia sebentar tadi.

Psy menyanyikan lagu popularnya “Gangnam Style” dengan disaksikan kira-kira 100,000 pengunjung yang membanjiri padang Kolej Han Chiang di sini, menanti kehadiran Psy sejak jam 9 pagi Isnin.

Majlis ini turut dihadiri Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak dan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor.



p/s : No Komen.. 

Sumber : Here

58 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

x lama mamat ni.. kalau setakat 1 lagu ni ja..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh2 bn, najib ngn rosmah nie..bazir duit 1..yg tuh dah mmg lame dah bngap die..pztuh bwk pnari2 taraf pelacur pulak tuhh..dasar bengong..cmnie pmimpin ?? brfoya2..xsalah nk buat konsert..tpi biar kne tmpat lahh..sampai 2juta aphal ? nk bazir duit sbb dah tau bn akn tumbang ?? paztuh bile pmbangkang mmerintah n ad msalah duit ko mule tnjuk hero ?? pdhal ko ngn istre ko tuh lah yg mghabiskn duit rakyat..para macai bn skalian mzty xsokong ap yg aq ckp nie..coz korang bute..sape sokong plis comen "TUKAQ KERAJAAN" tumbangkn bn !!! bangang dn bn brpisah tiada !!!

aku hanya ikhwan said... Best Blogger Tips

elok la tu...kena sgt dah najib dgn psy. hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hehe..bahasa mncerminkan identiti.. ^_^ x semua dlm politik ini bersih..stakat lantang mengecam~ssiapa pun bole..if u hv the guts..show ur ability to change our country's destiny~ my support is on u anon 15:43 :) I wish to live in an islamic country with a real islamic attitude...not juz having ppl who wise on talking..walk ur talk! ^_^

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

kenapa jemput orang korea untuk sambutan orang cina? 2 juta pulak tu... alahai~ politik, politik...

anon 16:02: usah merepek... malaysia bukan negara islam dan takkan jadi negara islam...

Anonymous said... Best Blogger Tips

are you ready for BN ??!!!!!!!!

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

anon 16:23: NOOOOO! xD

Anonymous said... Best Blogger Tips

slh bn la ni..aritu ckp 2 juta konon2 bkn kerajaan yg byr tp nme majlis sambutan raya cina 1 malaysia..pastu 2 makhluk tu siap pegi lg..ape ini semua?lps tu buat kat penang nk tarik pengundi cina kat sne la tu..najib ingt kite buta ke xnmpk drama ni sume??macai2 bn je yg masih buta dgn semua penipuan ni..bazir duit rkyt je..dh tau dorg nk tumbang kali ni,abiskan duit sume..macai2 bn,adakah anda masih buta?bia buta mata jgn buta hati..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..sudah terang lg bersuluh..bn yg anjurkan konsert ni..abiskan duit rkyt..ur move cacai bn..what are u going to say?

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku haram kan duit aku yang masuk ke kerajaan BN pastu d buat untuk benda yang melalai dan merugikan..ini kali lah!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mengarut betul najis ni..buta hati sapa sokong lg..sampai camni nak raih undi..rosak anak bangsa sendiri.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Teruskan bergaduh wahai orang melayu...kami tunggu masa dan tepuk tangan..Keep it up! Cheers!! :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

ARGH SEMUA BODOH CKP BN PERGI SPENT KAN DUIT UNTUK PSY!! NI PRIVATE LAH YANG SPONSOR BANGANG!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..cacai boncai bi n kena tipooooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hidup Bn HIdup Bn!!undilah barisan utk masa dpn malaysia...ko tgk kelantan n negeri jajahan pembangkang semua tak maju hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bersatulah wahai melayu.......
Demi persaudaraan seislam.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

pas hanya tahu cakap kena cucuk hidung dgn pkr&dap,
dap anti melayu pergunakan pas
pkr pemimpinnya taik jubor anwar al jubori pengkhianat agama

Anonymous said... Best Blogger Tips

kan dah ckp company swasta sponsor.xpaham lagi ke??

Anonymous said... Best Blogger Tips

ANUAR = ANAL

Anonymous said... Best Blogger Tips

lawak betul..pasal orang lain mau gadoh..lantak pi lah diorang nak lingkup ke terlangkup ke..ada aku kisah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh trg2 nme event tu sambutan raya cina 1 malaysia..pastu siap najib ngan rosmah pgi..ape lg korg nk ckp swasta yg sponsor..tu smte2 nk tpu korg je..tu pn xleh nk phm ke?knpe buat kat penang?sbb bn nk pancing undi org cina kat sne..tu pn xtau lg ke?ade otak pk la..ini ckp swasta sponsor,pcye je bulat2..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

heh..

WOW:TANDA-TANDA WANITA SEDANG TERANGSANG!
18SX:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
HOT:REMAJA MELAYU BERBANGGA MENEGUK ARAK!

amer akat said... Best Blogger Tips

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

SAIPUDDIN JALIS said... Best Blogger Tips

haramjadah BN ni ngabiskan wit jer..smpai 2 juta lak tu..are u ready for BN lak tu najib tanya..what the fuck u la ...moga BN kalah pilihanraya ni..membazir wit rakyat jer..baik guna wit tu tolong org miskin jer..babi anjing haram puki hang laa BN..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macai umno kuat sangat melayu dia. Alih alih nampak kat club juga. Pfft

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau BN tak menang kat penang lagi tak tahulah, macam-macam dah bagi, barisan alternatif tak bagi apa=apa pun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alahai..sedangkan kek besday nik aziz pon org sponsor ape beza sgt...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian tgk org melayu ni...

Jd macai jer..jd hamba..
bila nk hudud karpal say no..
Bila xnk kongsi kalimah Allah swt karpal say no...mesti share
Bila anwar naik jet.. Xpe
Beli bas private...xpe
Bila penceramah dibayar bodoh2 rm50 000..xpe
Ape yg rakyat dpt sebenarnya??

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha..itu je la modal macai bn nk ungkit..pdhl bn ari2 ade je kes2 buruk dorg terbongkar..kes2 kat atas ni ko dgr kat mne?utusan tv3 kan?ade bce harakah keadilan?msti x sbb tu asyik sbut kes ni je..boooooooooooooooo..bosan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pergh,cacai bn dh pndai buat perbandingan..haha..bandingkan psy yg 2 juta nyanyi 1 lagu ni dgn kek besday..haha..lwk2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAH, MMG DAH TERANG2 ADA LOGO BN KT BACKDROP TU. PUIH!! NAJIB MMG DAH DESPERATE NAK AMIK HATI ORANG CINA.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kat blkg tu bkn ade tulis bn bahagian pulau pinang ke?ape kejadahnye nk tpu ckp swasta yg byr..klau swasta byr xkn dorg nk tulis bn plak..xabis2 nk tpu rkyt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sokong 100% awak dan semoga semuanye selalu didalam lindungan NYA

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haha penang dah tergadai, mintak2 semua negeri pon tergadai kat kaum sepet ni, syok sangat korang undi pembangkang :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Alahai... korang yg terpekik2 dlm nih naper... yg ramai gi majlis tu pun bkn org BN... semua takat gi tgk mamat korea tu je... kisah aper baper juta keluar pun... majority dlm nih bkn kene income tax pun... tapi bising mcm 50% duit die dah kopak bayo cukai... lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

bergadoh la wahai anak melayu...tepok tgn je org tgk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lebih baik panggil linkin park datang....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ataupun justin bubur...

Anonymous said... Best Blogger Tips

puki hitam korang sume..nak berpolitik konon pi la tempat lain..cibai

Anonymous said... Best Blogger Tips

bergantung kepada perspektif masing2.kalo pro gomen mmg la backup gomen n ckp swasta yg spnsor.kalo ko pmbgkang msti la ko ckp krjaan salah.so konklusi g bace blog politik.
sekian.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ak sokong anon 1650 bek linkin park je ... hahaha ...
sape menang pon hidup ak ttp same je ... lantak lah korang ... fuck politic !

Anonymous said... Best Blogger Tips

sikit2 politik...sikit2 politik...

otak penuh tahik!

bosan!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Najib dah jawab dalam tweeter, itu semua BUKAN duit rakyat.
So korang kalau masih melalak memfitnah di sini, menjawab la esok di akhirat. Peace. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah salah tak kan nak mengaku..hahaha..macai2 sekalian pegi la beli utusan dgn tgok tv3..inikali lah.

jack ham said... Best Blogger Tips

korg ingt private tu sponsor bodoh2 cam tu je ke...ahahaha msti la nk balasan or projek....ahahaha simple je kt malaysia ni..
TUKAR KERAJAAN!!!!! ARE READY FOR BE END??????NOOOOOOOOOOO.... AHAHAH

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haha ni mesti baca utusan & tgk berita tv3 hari2. Kesian...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko 2 yang xpandai nk betime kasih dengan kerjaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

TQ naikkan harga barang,TQ naikkan harga minyak,TQ buat aes,TQ sebab sekarang banyak perumahan harga juta2.TQ maju negara aku...

Anonymous said... Best Blogger Tips

best ke menyalak mcm hanjing tp satu ape pon tak berubah ?

Anonymous said... Best Blogger Tips

sbb tu la aku srh tukaq kerajaan..br boleh dpt perubahan..
tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

spe percaya swasta sponsor, mmg kambing lg bijak dr korg. klau swasta, ta de '1malaysia', najis dan rossmith ta de buad kpala sndri kt sna. terang2 da kan? apehal batak sgt korg ni??

Anonymous said... Best Blogger Tips

PKR babi..UMNO babi..PAS lembu!!
Sbab apa PAS lembu?? Sbab dok ikut je cam lembu kena cucuk hidung! Padahal sendiri da ada kelebihan yg sempurna! Klau ko bgerak sendiri tanpa bersekutu dgn PKR babi yg dok sibuk nak tentang UMNO babi tu, kompom lebih ramai yg nak jadi pengikut PAS. Klau camni, jgn harap la PAS nak pimpin rakyat nak perintah Malaysia!

Anonymous said... Best Blogger Tips

1. Dah Najib sebut benda ni tak guna duit rakyat, ada pihak yg sponsor. Dok tak puas ati lagi naper?

2. Pastu ada plak siap pi investigate revenue pihak sponsor kononnya revenue tahunan pihak tu masih tak mampu bayar konsert. Yang menyibuk keypoh sangat naper?

2. Pastu kecoh Najib kena "Noo" waktu konsert tu. Dah kamera tu rakam berdekatan geng2 pembangkang taktahu malu masuk majlis orang, mmg la kedengaran No tu kuat.

3. Kalau iya pun ramai majoriti tak setuju, kebanyakkannya diam ajer bila najib sebut "Are you ready for BN" sebab walaupun diorang tak sokong najib, tak la sampai nak malukan pemimpin tu.

4. Utk puak2 PR ni, maaf, kelakuan anda langsung tidak menarik minat saya utk memangkah PR di PRU nanti.

5. Kamu kata BN teruk, BN screw up, BN rosak. Tapi sama sahaja. Sembang saja lebih. Rupanya indah khabar dari rupa. Kusangka intan rupanya kaca. Kata dulang paku serpih. 2x5. Tak ada yg istimewa mana.


-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas ni panas beb...hahaha...macai umnongok..
woi,pegi la tgok berita tv kesayangan ko 2..eh2 anon atas ni harini da beli paper blum..xpyh sebut la paper ape kn..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak payah gadoh PAS dgn UMNO... Mari kita bersatu dibawah nama Islam... Campakkan semua semangat asabiah kepartian ke dalam tong sampah supaya kita kembali sejahtera dgn Islam... Boikot PRU13...!!

Sama2 kita tumbangkan Demokrasi Sekular... Dan dirikan Khilafah ala minhaj nubuah...!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak payah la nak wat sistem khilafah bagai, guna demokrasi pun boleh cuma jgn taksub dan mudah melabel apabila org yg menegur kesilapan kita. Ni asyik kata org umngok la apa la tapi takde hujah pun. Macam budak2 kelas terakhir saja mentalitinya.


-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

Orang sekarang dah tak cerita lagi mengenai tukar pemimpin... Orang sekarang dah mula cerita nak tukar ideology...

Orang sekarang dah tak cerita pasal undi PAS atau UMNO... Orang sekarang dah mula cerita nak tumbangkan System Demokrasi Sekular dan dirikan System Khilafah...

Sampai bila kita nak bergantung harap pada ideology Demokrasi?? Sedangkan kita telah melihat dgn mata kepala kita sendiri bagaimana Gagalnya system Demokrasi mengatur pemerintahan Malaysia hampir 60 tahun... Masih tidak sedarkah kalian wahai ummat Muhammad..??!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan duit BN FUCK LA ANOM KT ATAS2 TU..ABIS WIT SAPE WIT TOK KAMU KER? DH TERANG TP RABUN BUTA HATI PERUT TU LER MAKAN WIT HARAM DN BRIM 1M SGT..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...