Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 2 July 2012

WTF : Ini Adalah Koleksi Perhargaan/Kenangan Seorang Remaja Yang Paling #WTF (2 Gambar)

Ini Adalah Koleksi Perhargaan/Kenangan Seorang Remaja Yang Paling #WTF
Dia kumpul semua kondom yang lelaki gunakan semasa bersama dengan dia dan lekat pada gambar lelaki pada kondom yang dia gunakan dengan. 





13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dibawah semua babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

diatas semua anjing!

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah anjing dan babi dah pandai gune internet

Anonymous said... Best Blogger Tips

sokong anon 19:24...
hahaha....

Anonymous said... Best Blogger Tips

wkaka sengal

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh..........

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahah..kalo dh kat atas tu sume anjing, kat bawah tu sume babi...abes yg kat tengah tu tenok lah..hahahha

shafei afdal said... Best Blogger Tips

perghhh..awesome..ada yg panjang dn pendek sume minah ni rasa..what a wonderful life kan?
tp aku tul x minat guna kondom2 ni bila nk fuck pmpuan..xda rasa baik melancap jer dr guna kondom..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ohh ade size macam-2 rupa nye kondom ni . baru aku tahu . HAHAH

Anonymous said... Best Blogger Tips

saiz S ada tak?

Anonymous said... Best Blogger Tips

juz 4 fun la ni...
aku tngok pic lelaki tu bnyk same je...
msti prmpuan ni forever alone...
aku pun forever alone.
xla mcm prmpuan tu kot...
wt koleksi kondom bgai..
Astaghfirullah...
bnda mcm ni pun admin nk post ker?
rosak2 bdk2 skrg...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gila....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakai lah.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...