Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 7 September 2011

OMG : Contact Lens Emas Bertatahkan Berlian


Chandrashekar Chawan, seorang optometris dan juga pakar mata telah mencipta contact lens yang bertatahkan emas dan berlian. Beliau merupakan pengasas kepada syarikat La Ser Eye Jewerlry. Contact lens ini mempunyai empat design iaitu, emas putih, emas kuning, emah putih berserta 18 berlian dan juga emas kuning berserta 18 berlian.

























Contact lens ini ialah seberat 5 gram, terletak 6mm hingga 9mm dari kornea mata dan mempunyai lapisan air di hadapan untuk keselesaan mata. Harga sepasang contact lens ini adalah 700,000 rupee atau bersamaan $15,590!! Jadi sape2 yang kaya giler tu boleh la beli lens ni..

























Sumber: PSFK

6 comments:

pro said... Best Blogger Tips

wuh.. dasat..

Budaya t3lanjang mahasiswa/mahasiswi Korea sehabis konvo

[Video]Kantoi:CCTV rakam gambar polis berseragam berbuat s3ks dalam kereta


[VIDEO]
Demi menjimatkan masa, Wanita berkerjaya ini salin pakaian dalam kereta api

eddy syrol said... Best Blogger Tips

uiks...tgk mata pun seram..bling3x mata..hehehe

jom singgah
ady budika BW blog tett tett

Anonymous said... Best Blogger Tips

SERAMM EHH TGOK...

Anonymous said... Best Blogger Tips

lepas ni perompak pun aim mata..korek bijik mata utk dptkan lens..eiiuuu....menakutkan..

♕ Kyosuke Damon ♕ said... Best Blogger Tips

klu close up kat mata mmg cun cm kt 1st pic, kalau siap tnjuk orang .. mereka2 neh da ley jadi vampire tgu nk kua taring jer ney

Zulfikar Hazri said... Best Blogger Tips

dah macam mata hantu je...

mcm pernah tengok hantu.. hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...